در حال بارگذاری ...
...

آغاز اجرای «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» از سوم شهریور

رفتن به سراغ هوش مصنوعی برای تحول زندگی

آغاز اجرای «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» از سوم شهریور

رفتن به سراغ هوش مصنوعی برای تحول زندگی

نمایش «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» به کارگردانی مجید شکری که از سوم شهریور در تالار سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، داستان جوانی را روایت می‌کند که برای تحول زندگی‌اش به کمک هوش دچار چالش‌ می‌شود.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، نمایش «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» درباره جوانی است که سراغ موسسه تحول زندگی می‌رود تا بتواند با کمک هوش مصنوعی و چالش‌هایی که ایجاد می‌کند، به یک راه حل تضمینی برای این تغییر دست پیدا کند.

مجید شکری، مرتضی دلداده، سارا رضایی و بنیامین صیادی‌نیا بازیگران این اثر نمایش هستند که ساعت 18 روز جمعه 3 شهریورماه و با مدت زمان 75 دقیقه به صحنه می‌رود.

مجید شکری، کارگردان این اثر نمایشی توضیح داد: «چالشی که در این کار چه در جایگاه نویسنده و چه در مقام کارگردان با آن مواجه بودم، چگونگی پرداختن به حرف‌هایی است که جای بیان‌شان غالبا در گفت‌وگوهای روزمره نیست،. اینکه چطور با بیان این حرف‌ها مخاطب پس نزند و اتفاقا برعکس خودش را درگیر و دخیل در موضوع بداند؟»

او ادامه داد: «سخت‌تر اینکه چگونه می‌شود این گفت‌وگو را به گفت‌وگویی دو سویه بین اثر و مخاطب تبدیل کرد (نه به شیوه به عنوان مثال تئاتر شورایی)؛ بیانی در درون مخاطب؛ در آن خلوتی که هرکس با خودش دارد و هیچ کس دیگر نیست؛ طوری که حتی بعد از پایان نمایش این گفت‌و‌گو با خودش و دنیای نمایش ادامه پیدا کند. در عین نزدیک کردن فلسفه به فضای زندگی روزمره بتوان به تنهایی آدم‌ها نقب زد و در فضاسازی‌هایی ملموس (چه در بیان مفاهیم، چه در شیوه و فرم اجرا) با خود آدم‌ها مواجه شد و خودشان را با خودشان مواجه کرد.»

این هنرمند در پایان گفت: «این اثر نمایشی است با هدفی سخت و سنگی بزرگ که امیدوارم اینجا به علامت نزدن نبوده باشد و تماشاگران هم این مسیر را با همین طعم با ما تجربه کنند.»