در حال بارگذاری ...

دور سوم اجراهای «چخفته» در تئاتر شهر آغاز شد

سومین دور اجراهای نمایش «چخفته» به کارگردانی اشکان پیردل‌زنده در تهران، شب گذشته دوشنبه ۳۰ مرداد در تالار چهارسو تئاتر شهر آغاز شد.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی تئاتر شهر، دور سوم اجرای نمایش «چخفته» به نویسندگی فرزانه محمدحسین و تهیه‌کنندگی رضا ناجی‌پور و هوراسا سهندپور با طراحی و کارگردانی اشکان پیردل‌زنده شب گذشته ۳۰ مرداد در تالار چهارسو تئاترشهر ساعت ۱۸:۱۵ دقیقه روی صحنه رفت.

«چخفته» برای اولین بار در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه رفت و پس از آن دور دوم اجرای خود را از بیست و سوم تیر در تالار سایه تئاتر شهر آغاز کرد.

این اثر نمایشی علاوه بر تهران، در تماشاخانه هلال احمر رشت هم روی صحنه رفت. 

«چخفته» برگرفته از نمایشنامه‌ها و داستان‌های کوتاه آنتوان چخوف با نگاهی کاملا مستقل است.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «میگن موقع مرگ همه خاطرات داشته و نداشتت مث یه خواب چند ثانیه‌ای میاد جلوی چشمات.» 

رومینا فرمانی، فرزانه محمدحسین، یگانه منصوری، سارا زارعی، امیرحسین فروتن، سارا عزیزی، کیارش زرین، سیاوش کریما، محمدعلی الحمد و محمدعلی براتی بازیگران این نمایش هستند. 

تهیه بلیت دور جدید اجرای «چخفته» که به مدت محدود در تالار چهارسو روی صحنه می‌رود، از طریق سایت تیوال انجام می‌شود.




مطالب مرتبط

در گفت‌وگو با اشکان پیردل‌زنده، کارگردان «چخفته» مطرح شد

شباهت زیاد چخوف به شخصیت‌هایی که خودش آفریده است
در گفت‌وگو با اشکان پیردل‌زنده، کارگردان «چخفته» مطرح شد

شباهت زیاد چخوف به شخصیت‌هایی که خودش آفریده است

اشکان پیردل‌زنده با بیان اینکه «چخفته» چکیده‌ای از زندگی چخوف است، از تاثیر ذهنیت مثبت و منفی آدم‌ها در روند زندگی‌شان گفت و از آماده‌سازی اثر جدیدش با مضمون نجات هنر از اضمحلال خبر داد.

|

گفت‌وگو با بازیگر نمایش «حقایقی درباره سگ‌ها و گربه‌ها»

ویدا جوان: به تقدس تئاتر، اخلاقیات و معیارهای این هنر اعتقاد دارم
گفت‌وگو با بازیگر نمایش «حقایقی درباره سگ‌ها و گربه‌ها»

ویدا جوان: به تقدس تئاتر، اخلاقیات و معیارهای این هنر اعتقاد دارم

ویدا جوان، بازیگر نمایش «حقایقی درباره سگ‌ها و گربه‌ها» با بیان این‌که تئاتر و بازیگری روی این صحنه مقدس تنها مسئله‌ای است که نسبت به آن متعصب هستم و شدیداً به تقدس تئاتر، اخلاقیات، معیارها و انضباط و تلاش در آن اعتقاد دارم.

|

در  افتتاحیه نمایش «در انتظار گودو» مطرح شد

مازیار لرستانی: 17 سال خواب صحنه را دیدم
در افتتاحیه نمایش «در انتظار گودو» مطرح شد

مازیار لرستانی: 17 سال خواب صحنه را دیدم

مازیار لرستانی، کارگردان نمایش «در انتظار گودو» روز گذشته سوم مهر در آیین افتتاحیه این نمایش با اشاره به اینکه 17 سال خواب صحنه را دیده است، گفت نیت من از اجرای این نمایش انتقال پیامی انسانی در فضایی مفرح بود.

|

«سوسمار» به تئاتر شهر رسید

«سوسمار» به تئاتر شهر رسید

نمایش «سوسمار» که جدیدترین همکاری حمید جبلی و رحمت امینی به شمار می‌آید، از ششم شهریور در تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

|

نظرات کاربران