در حال بارگذاری ...
...

پس از 60 سال زندگی هنری

فردوس کاویانی درگذشت

فردوس کاویانی، بازیگر پیشکسوت کشورمان، ۵ روز پس از سالگرد تولدش، در سن ۸۲ سالگی درگذشت. این هنرمند، بازیگری را از سال ۱۳۴۰ آغاز کرده بود.

به گزارش ایران تئاتر، فردوس کاویانی، بازیگر سرشناس و پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، امروز (شنبه 9 مهر 1402) پس از یک دوره طولانی بیماری، درگذشت.

کاویانی که زاده 4 مهر 1320 در شهر کرمان بود، از سال 1340، بازیگری را از صحنه تئاتر آغاز کرد و سپس به هنرنمایی در آثار سینمایی و تلویزیونی روی آورد.

او در 53 سال حضور روی صحنه، در نمایش‌هایی چون «بالماسکه دزدان»، «سلطان مار»، «آهسته با گل سرخ»، «شهر قصه» و ... بازی کرد که آخرین تجربه تئاتری‌اش، با «تانگوی تخم مرغ داغ» در سال ۱۳۹۳ در تالار وحدت رقم خورد.

«اجاره‌نشین‌ها»، «سایه خیال»، «در مسیر تندباد»، «بانو»، «هامون»، «میکس»، «ساوالان»، «جایی برای زندگی»، «سگ‌کشی»، «نارنجی‌پوش» و ... از مهم‌ترین آثار سینمایی فردوس کاویانی به شمار می‌آیند، هر چند بیشتر مردم، او را با دو سریال «همسران» و «آژانس دوستی» که در دهه 70 روی آنتن تلویزیون رفتند، می‌شناسند.

فردوس کاویانی، از چندسال پیش به دلیل بیماری، از کارهای هنری کناره گرفته بود و حتی کم‌تر از خانه بیرون می‌آمد.