در حال بارگذاری ...
...

در اجلاس منطقه‌ای رایزنان فرهنگی ایران در کشورهای همسایه مطرح شد:

سالاری: دیپلماسی فرهنگی به توسعه روابط در همه حوزه‌ها کمک می‌کند

در اجلاس منطقه‌ای رایزنان فرهنگی ایران در کشورهای همسایه مطرح شد:

سالاری: دیپلماسی فرهنگی به توسعه روابط در همه حوزه‌ها کمک می‌کند

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیپلماسی فرهنگی با دیگر کشورها به ویژه همسایه‌های ایران را راهکاری برای توسعه روابط در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ... دانست.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از سایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در نخستین اجلاس منطقه‌ای رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشو‌ر‌های همسایه، محمود سالاری، معاون هنری وزیر ارشاد، در سخنانی، با تاکید بر اهتمام این معاونت در تحقق برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح منطقه گفت: «به تمام اولویت‌هایی که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ما اعلام کند، تلاش می‌کنیم جامه عمل بپوشانیم.»

او افزود: «دیپلماسی فرهنگی می‌تواند خیلی از ارتباط‌ها را برقرار کند و به توسعه روابط در حوزه فرهنگی و دیگر بخش‌ها اعم از اقتصادی و ... کمک کند.»

سالاری ادامه داد: «ما نشریاتی مانند «فصلنامه فجر هنر» داریم که به دو زبان تهیه و برای رایزنان و سفرای کشورها ارسال می‌شود که از ترجمه تخصصی و دقیقی که برای مخاطب قابل فهم باشد، برخوردار است. در این نشریات تمام فعالیت‌های خود را توضیح می‌دهیم و تقاضا داریم رایزنان فرهنگی این نشریات را میان اصحاب فرهنگ و هنر در کشورهای میزبان، توزیع کنند.»