در حال بارگذاری ...
...

ورود «دشمن خدا» به عمارت نوفل‌لوشاتو

ورود «دشمن خدا» به عمارت نوفل‌لوشاتو

«دشمن خدا» به کارگردانی مجید عراقی از ۱۴ آبان در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایران تئاتر، نمایش «دشمن خدا» به نویسندگی عمادالدین رجبلو، کارگردانی مجید عراقی و تهیه‌کنندگی علی غریب از یکشنبه ۱۴ آبان تا اول آذر ۱۴۰۲ هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۶۰ دقیقه روی صحنه می‌رود.

در این نمایش علی غریب، مجید عراقی، سیده اسوه صادقی، امیر درویش، حامد فعال، نفس جافری و ضحا رجایی‌فر ایفای نقش خواهند کرد.

مخاطبان برای تهیه بلیت این نمایش می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

روزهای پایانی دو نمایش

نمایش «آنتیگونه» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا ‌آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان که برای چهارمین بار تمدید شد، جمعه ۱۲ آبان به اجرای خود پایان می‌دهد. این نمایش ساعت ۱۸ به مدت ۶۰ دقیقه روی صحنه می‌رود.

در این نمایش مهسا ‌جمشیدی، پدرام ‌زمانی، پارسا ‌صحرایی، سجاد ‌میر ایفای نقش می‌کنند.

همچنین «کمدی گمنام» دیگر اثر نمایشی است که به نویسندگی و کارگردانی علی اصغری و با تهیه‌کنندگی علیرضا ملاحسینی و علی مافی تا جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ میزبان مخاطبان خواهد بود.

فرزاد حسنی و حسین ‌پورکریمی بازیگرانی هستند که در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

همچنان مده‌آ

نمایش «مده‌آ» به نویسندگی و دراماتورژی محمدامین سعدی و کارگردانی باران شادپوری و تهیه‌کنندگی داوود نامور نیز هر شب از ساعت ۱۹ در عمارت نوفل‌لوشاتو اجرا می‌شود.

در این نمایش آرش ‌دادگر، ندا ‌مقصودی، محمد ‌معتضدی، میرنادر ‌مظلومی، ماه‌منیر ‌صادقیان، سهیل ‌سلمانی و درسا علمی‌نژاد نقش‌آفرینی می‌کنند.

 علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این سه نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.