در حال بارگذاری ...
...

گفت‌وگو با داور جشنواره تئاتر استان مازندران

هوشنگ توکلی: پیشرفت هنرمندان و حمایت مدیران، یک معادله دوطرفه است

گفت‌وگو با داور جشنواره تئاتر استان مازندران

هوشنگ توکلی: پیشرفت هنرمندان و حمایت مدیران، یک معادله دوطرفه است

هوشنگ توکلی هنرمند پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران که یکی از داوران سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر استان مازندران بود، از پیشرفت هنرمندان جوان تئاتر استان می‌گوید و معتقد است این پیشرفت در بعد کیفی آن باید با حمایت مسئولین و مدیران فرهنگی در سال‌های آینده ادامه یابد.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در مازندران، سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر این استان، از ۲۰ تا ۲۳ آبان 1402 در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی، به دبیری احسان آهنگر و به میزبانی شهر ساری برگزار شد.

برای ارزیابی این رویداد نمایشی، گفت‌وگویی با هوشنگ توکلی، یکی از سه داور مرحله نهایی جشنواره تئاتر استان مازنداران انجام دادیم.

هوشنگ توکلی، درباره حضور جوانان در این جشنواره گفت: «به‌طورکلی، نسل جدید هنرمندان تئاتر خیلی پیشرفت کرده و موفقیت‌های خوبی به دست آورده و نیاز به حمایت مسئولان دارند که فراموش نشوند و دوباره کار کنند، این یک معادله دوطرفه است.»

او ادامه داد: «اگر مسئولین مثل این دوره که حضور داشتند و حمایت کردند، به همین روش ادامه دهند، مطمئناً جواب‌های خوبی خواهیم گرفت. این تلاش باید تداوم داشته باشد، یعنی حمایت از گروه‌های نمایشی باید همیشگی باشد تا هنرمندان باانگیزه‌های بهتری وارد این عرصه شوند.»

این پیشکسوت هنرهای نمایشی افزود: «خوشبختانه من در ساری دیدم که چند زیرساخت آماده بهره‌برداری شده است. سالن‌های بخش خصوصی فعال شده‌اند یا دارند فعال می‌شوند. مهم این است که هنرمندان، شناسایی و جذب بشوند و آثارشان به‌موقع و در تاریخ‌های معینی براساس یک جدول اجرایی به صحنه بیاید.»

توکلی درباره رابطه بین هنرمندان تئاتر و مسئولان فرهنگی استان گفت: «این ارتباط را خوب دیدم و ارزیابی من این است که با ادامه‌ این راه بتوانند امسال تولیدات بیشتری داشته باشند و سال آینده با دست‌آورد‌های بیشتری روبه‌رو بشویم.»

او در پایان در مورد آثاری که از جشنواره مازندران به جشنواره مناطق فجر راه یافتند، گفت: «در مجموع خیلی خوب بود؛ با امکاناتی که داشتند این کار‌ها را به روی صحنه آوردند و باید ببینیم سال آینده چقدر بهتر می‌شوند، چون درواقع پیشرفت کیفی این آثار بسیار مهم‌تر است.»