در حال بارگذاری ...
...

حسین علیزاده: «پایمردان دیو» نمایشی جسورانه از تاریخ است

حسین علیزاده: «پایمردان دیو» نمایشی جسورانه از تاریخ است

حسین علیزاده، نوازنده و استاد برجسته موسیقی ایران پس از تماشای «پایمردان دیو» به کارگردانی گووانمهر اسماعیل‌پور نمایشی با جسارتی است که تاریخ را ورق می‌زند.

به گزارش ایران‌تئاتر، حسین علیزاده، نوازنده برجسته و استاد موسیقی سنتی ایرانی، شامگاه گذشته دوشنبه ۲۷ آذر از نمایش «پایمردان دیو» اثر گووانمهر اسماعیل‌پور دیدن کرد.

حسین علیزاده پس از دیدن این نمایش گفت: «این نمایش اثر قابل اعتنایی بود و مشخص بود که برای خلق آن زحمت زیادی کشیده شده است و تشکر می‌کنم از جوانان هنرمندی که با زحمت زیاد موجبات خلق این اثر را فراهم کردند.»

خالق موسیقی به یادماندنی «نی‌نوا» افزود: «کار با جسارتی بود که با زبان هنر نمایش تاریخ را ورق زد و آدمی در این نمایش خود را می‌دید که در حال مرور است و این تئاتر که لحظاتی با زبان طنز همراه بود، برای مخاطب جالب و پندآموز بود.»

نمایش «پایمردان دیو» به نویسندگی و کارگردانی گووانمهر اسماعیل‌پور تا جمعه یکم دی در تالار مولوی و از ساعت ۲۰ پذیرای علاقه‌مندان است.

این نمایش تاریخی براساس داستان ضحاک از «شاهنامه» حکیم ابوالقاسم فردوسی اقتباس، نگاشته و کارگردانی شده است.