در حال بارگذاری ...
...

فرهاد قائمیان: زنده‌یاد ابراهیم رئیسی، عاشق خدمت به مردم بود

فرهاد قائمیان: زنده‌یاد ابراهیم رئیسی، عاشق خدمت به مردم بود

فرهاد قائمیان، بازیگر سینما و تلویزیون ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی،  با بیان اینکه زنده‌یاد ابراهیم رئیسی، دولتمردی وظیفه‌شناس و عاشق خدمت به مردم بودند، گفت نگرانی‌های رئیس‌جمهور شهید در زمینه حل مسائل فرهنگی و هنری همواره سبب دلگرمی اهالی هنر بود.

به گزارش ایران تئاتر، فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون و رئیس بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله  رئیسی، رئیس جمهور ایران به رهبر انقلاب، مردم ایران و خانواده داغدار رئیسی گفت: «زنده‌یاد ابراهیم رئیسی، دولتمردی وظیفه‌شناس و عاشق خدمت به مردم بودند.»

او ادامه داد: «زنده‌یاد رئیسی با خلوص نیت برای حمایت از هنرمندان در تلاش بود و می‌توان ایشان را الگوی خالصی از وفاداری، وطن‌پرستی و مردم‌داری دانست. دولتمردی که ضایعه از دست دادنش بسیار تلخ و حزن‌انگیز است.»

این هنرمند افزود: «ایشان به عنوان خادم آستان امام رضا (ع) با قلبی رئوف، نیتی صادقانه،  اندیشه‌ای ژرف و روحیه جهادگرانه همواره برای حل مشکلات مردم به‌ویژه در نقاط دوردست و کمتر برخوردار در تلاش بودند. همچنین نگرانی‌های ایشان در زمینه حل مسائل فرهنگی و هنری همواره سبب دلگرمی اهالی هنر بود.»

این هنرمند در پایان با بیان اینکه شهادت در راه خدمت به مردم از والاترین درجات الهی است، بار دیگر شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران، آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم امام‌جمعه محبوب تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر انقلابی امور خارجه، مالک رحمتی استاندار مردمی آذربایجان شرقی و هیئت همراه ایشان را در سانحه ناگوار سقوط بالگرد به ملت صبور و غیور ایران تسلیت گفت.