در حال بارگذاری ...
...

سپهر قناد خبر داد

حال عمو قناد خوب است

سپهر قناد خبر داد

حال عمو قناد خوب است

سپهر قناد فرزند مجید قناد درباره آخرین وضعیت پدرش گفت خداراشکر حال پدر الان خیلی بهتر است و پزشک ایشان هم خبر داد که فردا به بخش عمومی منتقل می‌شوند.

به گزارش ایران تئاتر، مجید قناد مجری و برنامه‌ساز شناخته‌شده تلویزیون در بیمارستان بستری شده است.

سپهر قناد فرزند مجید قناد در گفت‌وگو با خبرنگار ایران تئاتر درباره خبر تصادف این هنرمند گفت: «پدرم چند روز پیش یک تصادف کوچک داشتند. که متوجه شدیم در سرشان خونریزی اتفاق افتاده است. خداراشکر الان خیلی بهتر هستند. پزشک ایشان هم خبر داد که مورد خاصی نیست.»

او ادامه داد: «پدرم الان در آی‌سی‌یوی بیمارستان بستری هستند و فردا به بخش عمومی منتقل می‌شوند.»

مجید قناد (زاده ۸شهریور۱۳۳۳ در خرمشهر) تهیه‌کننده و کارگردان و مجری برنامه‌های کودک و نوجوان در تلویزیون ایران است. قناد در سال‌های دهه شصت تا نیمه دهه هشتاد از مجریان پرکار برنامه‌های تلویزیون بود.

او پیش‌تر به‌عنوان مجری برتر توسط مخاطبان خارج از کشور (شبکه جام جم) انتخاب شده است و از برجسته‌ترین آثار او می‌توان به برنامه «فیتیله جمعه تعطیله» نام برد که به صورت پخش زنده از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۹ بی وقفه در روز‌های جمعه و اعیاد مختلف پخش می‌شد.

قناد همچنین عضو هیئت مدیره خانه تئاتر ایران هم هست.