داوود کیانیان ۶ کتاب آماده نشر درباره تئاتر کودک و نوجوان دارد
داوود کیانیان، نویسنده و پژوهشگر تئاتر در این سالها مدام به پژوهش و نگارش درباره تئاتر کودک و نوجوان پرداخته که ماحصل آن در این سالهای اخیر ۶ جلد کتاب با محتوای ویژه این گروه سنی است.
به گزارش ایرانتئاتر، داوود کیانیان، نویسنده، کارگردان و پژوهشگر حوزه تئاتر کودک و نوجوان از فعالیتهای اخیر خود در این زمینه خبر داد.
این مدرس و پژوهشگر با اشاره به تازهترین فعالیتهای خود در زمینه تئاتر کودک و نوجوان گفت: «در حال حاضر ۶ جلد کتاب با محتوای ویژه گروه سنی کودکان و نوجوانان تالیف کردهام که در صورت پیدا شدن و تمایل انتشاراتهای فعال در این عرصه آنها را روانه بازار کتاب خواهم کرد.»
او ادامه داد: «کتابهای «مقدمهای بر ادبیات نمایشی برای کودکان و نوجوانان» که مجموعه مصاحبه و مقالههایی در این زمینه است. «دانش تئاتر دانشآموزی» عنوان دومین کتابی است که به تعریف انواع و جزئیات سابقه صد ساله تئاتر دانش آموزی در ایران اشاره دارد. «راهنمای نقالی دانشآموزی» دیگر اثری است که به نوعی راهنمای علمی و تکنیکی برای کودکان و نوجوانان در عرصه نقالی محسوب میشود.»
کیانیان افزود: «چهارمین کتاب «نظریه شیوه نوین اجرا برای تئاتر کودکان و نوجوانان در فعالیتهای نمایش بازی، نمایش خلاق، نمایش در کلاس درس، تئاتر دانشآموزی و تئاتر خلاق» نام دارد و اما کتاب «بیژن مفید؛ بنیانگذار تئاتر نوین کودک در ایران و آغازگر تئاتر ایرانی برای کودکان و نوجوانان» پنجمین تالیف آماده چاپ من است. «صد و یک نمایشنامه ساده و کوتاه» نیز کتاب دیگری است که جلد اول آن هم اکنون میتواند در دسترس علاقهمندان قرار بگیرد.»
او با بیان اینکه کتاب برای چاپ و مطالعه است، بیان کرد: «این تألیفات نتیجه سالها پژوهش و تحقیق است که هر انتشاراتی برای چاپ آنها داوطلب شود، حتما برای همکاری اقدام خواهم کرد. همچنین در حال حاضر نگارش کتاب راهنمای نمایشنامهنویسی کودکان و نوجوانان را به پایان رساندهام. کتابی که اکنون تنها نیاز به بازنگری و ویراستاری نهایی دارد.»
این مدرس و پژوهشگر در پایان گفت: «همزمان در فضای مجازی به فعالیتهایی چون تبادل اطلاعات و معرفی آثار ویژه مکتوب توسط خودم و دیگر همکارانم به نام « تئاتر کودکان و نوجوانان» ( https://t.me/dkianian )مشغول هستم. در بخش دیگر این حضور مجازی به معرفی آثار کودکان و نوجوانان علاقهمند به نمایشنامهنویسی میپردازم. همچنین بخشی را به آموزش اختصاص دادهام. قطعا در این مسیر از مطالب همکاران دیگر نیز استقبال می کنیم. ما در ایران فصلنامه، ماهنامه یا حتی نشریهای ویژه تئاتر کودک و نوجوان نداریم تا از تولیدات ویژه برای این گروه سنی باخبر شویم و سعی میکنیم با استفاده از امکانات موجود از ضرورت توجه به تولید اثر و پژوهش برای این گروه سنی غافل نشویم.»