در حال بارگذاری ...
...

برگزیدگان جشنواره نقالی سیلک معرفی شدند

برگزیدگان دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان با برگزاری مراسم اختتامیه معرفی شدند.

به گزارش ایران‌تئاتر، دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان، شب گذشته، پانزدهم آبان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

علی ایزدی (مدیر دفتر هماهنگی تئاتر استان‌های اداره‌کل هنرهای نمایشی)، اسرافیل فرج‌اللهی(مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی)، اکبر رضوانیان (رئیس چشنواره)، مسعود نوری‌فرد (دبیر جشنواره) و جمعی از مدیران فرهنگی_هنری شهر کاشان در این مراسم حضور داشتند.

اکبر رضوانیان، رئیس جشنواره در این مراسم گفت: «تلاش کردیم با همگرایی بیشتر و درک توانایی‌های یکدیگر خلاقیت‌ها را شکوفا کنیم. ما در شهری زیست می‌کنیم که هویت مستقلی دارد و لزومی به ساخت هویت برایش نیست. تنها کافی است که هویت آن را ببینیم و از نیروی انسانی فوق‌العاده‌اش بهره‌مند شویم.»

او ادامه داد: «کاشان می‌تواند شهر رویدادها باشد. چشم‌انداز ما این است که فرهنگ نقالی را در حوزه بین‌الملل معرفی کنیم و تمرکزمان روی گروه سنی کودک و نوجوان در دیگر کشورها خواهد بود.»

این مدیر هنری بیان کرد: «ما به حضور و همراهی اداره‌ کل هنرهای نمایشی در ادامه مسیر نیاز داریم و امیدواریم سومین دوره برگزاری جشنواره را به زودی برنامه‌ریزی کنیم.»


مسعود نوری‌فرد، دبیر جشنواره دیگر سخنران این مراسم عنوان کرد: «تاکید استاد داوود فتحعلی‌بیگی، آقای نمایش ایرانی همیشه بر گسترش هنرهای نمایش ایرانی بود و به همین دلیل ما شروع به آموزش نقالی کردیم و سپس با همکاری جناب رضوانیان دوره اول و اکنون دوره دوم جشنواره نقالی و روایتگری سیلک برگزار شد.»


او افزود: «امسال ۱۰۰ اثر برای ما ارسال شد که ۳۸ اثر در جدول اجرایی جشنواره و در ۳ بخش بزرگسال جایزه استاد داوود فتحعلی‌بیگی، بخش رویش ویژه کودک و نوجوان و بخش قصه‌گوئی مورد توجه قرار گرفت.»

دبیر جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان گفت: «ما امسال در ۲۰ نقطه شهر با ۶۸ اجرا میزبان مخاطبان بودیم.»

او بیان کرد: «جشنواره نقالی تخصصی‌ترین جشنواره در این حوزه است و خوشبختانه کاشان ظرفیت بالایی در این زمینه دارد. امیدوارم این جشنواره در سومین دوره خود به ثبت رسیده و ما بتوانیم بخش بین‌الملل را به سایر بخش‌ها اضافه کنیم. چراکه جزو اهداف جشنواره است تا در سال‌های بعد با همراهی اداره‌ کل هنرهای نمایشی ارتباط بیناجشنواره‌ای با دیگر کشورها داشته باشیم.»

علی ایزدی هم در سخنانی کوتاه با اشاره به حضور هنرمندان نقال سراسر کشور در این جشنواره گفت: «با توجه به مشارکت و گستردگی
این رویداد هنری واژه ملی را در نام خود کم دارد تا به نام جشنواره ملی نقالی و روایتگری سیلک کاشان معرفی شود.»

در ادامه این مراسم برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:

بخش قصه‌گوئی

در این بخش از الهه تاجیک (قصه‌گوی ایثار و شهادت) از تهران، کیارش رهبری (قصه‌گوی کهن) از سمنان و حبیبه آزادی (قصه‌های آیینی) از مرودشت بدون اولویت تقدیر شد.

بخش رویش کودک
 

در این بخش از سارینا سیفی از تهران، مهدیس زیدی از کاشان، محیا مرادی از کاشان، زهرا قربانعلی‌زاده از کاشان، ساجده صفری از تهران، محمدکیان دامغانی از کاشان و سارگل آزادی از مرودشت بدون اولویت تقدیر ویژه انجام شد.


بخش کودک

رتبه اول، لوح سپاس، تقدیر جشنواره و جایزه نقدی این بخش به صورت مشترک به سارگل آزادی از مرودشت و محمدکیان دامغانی از کاشان تقدیم شد.

رتبه دوم، لوح سپاس و جایزه نقدی این بخش به محیا مرادی از کاشان اهدا شد.


بخش رویش نوجوان

هیات داوران در این بخش هیچ یک از شرکت‌کنندگان را برای رتبه اول به عنوان منتخب معرفی نکرد.

رتبه دوم، لوح سپاس و جایزه نقدی جشنواره به مهرسا مدیحی از همدان تقدیم شد.

رتبه سوم، لوح سپاس و جایزه نقدی این بخش به مهرآیین افشار از آبادان اهدا شد.

بخش استاد داوود فتحعلی‌بیگی (بخش بزرگسال)

رتبه اول، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به سحر کیخایی جوان از زهک سیستان و بلوچستان تقدیم شد.

رتبه دوم، لوح سپاس و جایزه نقدی به فاطمه زارعی از رشت اهدا شد.

رتبه سوم، لوح سپاس و جایزه نقدی مهدی احمدی بنی از چهارمحال و بختیاری اهدا شد.