در حال بارگذاری ...
...

آزیتا حاجیان:اجرای”زن نیک ایالت سچوان” در حد قول و قرارهای شفاهی است

اجرای”زن نیک ایالت سچوان” در سطح قول و قرارهای شفاهی است و هنوز قطعیت بروکراتیک ندارد.قرار بود در خرداد ماه برنامه‌ها را قطعی کنند و تاریخ و روز اجرا را اعلام کنند. فعلاً منتظر هستم که قطعیت اجرای این نمایش را اعلام کنند.

اجرای”زن نیک ایالت سچوان” در سطح قول و قرارهای شفاهی است و هنوز قطعیت بروکراتیک ندارد.
آزیتا حاجیان بازیگر و کارگردان تئاتر که پیش از این اعلام کرده بود تصمیم به اجرای نمایش”زن نیک ایالت سچوان” دارد، در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت:«در صحبتی که با آقای پارسایی داشتیم، صحبت از فصل پاییز شد اما تاریخ دقیقی اعلام نکردند. در آخرین گفت‌وگویی هم که داشتیم صحبت از بعد از ماه رمضان شد، اما همه چیز در سطح قول و قرارهای شفاهی است و هنوز قطعیت بروکراتیک ندارد.»
وی افزود:«قرار بود در خرداد ماه برنامه‌ها را قطعی کنند و تاریخ و روز اجرا را اعلام کنند. فعلاً منتظر هستم که قطعیت اجرای این نمایش را اعلام کنند.»