در حال بارگذاری ...
...

با حضور مسئولین استانی و شهرستانی؛

آیین نکوداشت دو پیشکسوت تعزیه شوش برگزار شد

آئین نکوداشت زنده یاد سیدجلال حسینی و مرحوم علی نیسی؛ دو هنرمند فقید تئاتر و پیشکسوت تعزیه شهرستان شوش توسط مسئولین و هنرمندان در تالار نیایش شوش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، به همت دفتر انجمن هنرهای نمایشی شهرستان شوش و جمعی از هنرمندان و با مساعدت شورای اسلامی شهر و شهرداری شهرستان شوش، آئین نکوداشت پیر تئاتر خوزستان زنده یاد سیدجلال حسینی و پیشکسوت تعزیه شوش مرحوم علی نیسی روز پنج شنبه 20 دیماه 1403 در تالار نیایش شهرستان شوش برگزار شد.

این مراسم نکوداشت با حضور ناصر چنانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، سیدمهدی چلوی معاونت سیاسی و اجتماعی فرمانداری شوش، خالد لطیفی مجد معاونت برنامه ریزی فرمانداری، سعید مهرپرور شهردار شوش، عیسی ناصر رئیس فنی و حرفه ای شوش، حمیلا چرنگ رئیس شورای اسلامی شهر و دیگر اعضای شورای اسلامی شهر، علی رضایی فر مدیر کانون بسیج هنرمندان، قاسم چعباوی مدیر کانون بسیج رسانه و جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان تئاتر در تالار نیایش شهرستان شوش برگزار شد.

در این مراسم نکوداشت ابتدا علیرضا چرخابی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوش و صادق اسماعیلی فر نماینده انجمن هنرهای نمایشی خوزستان در شهرستان شوش به حاضرین خیر مقدم گفتند.

از دیگر برنامه های این نکوداشت سخنرانی خالد لطیفی مجد معاونت برنامه ریزی فرمانداری شوش بود. لطیفی مجد همواره در کنار هنرمندان و تعزیه خوانان این شهر بوده و در سخنانی درگذشت این دو هنرمند پر آوازه را به خانواده های ایشان و خانواده تئاتر شوش تسلیت گفت.

در ادامه این برنامه دو کلیپ تصویری از دو هنرمند درگذشته تئاتر شوش که توسط محمد ضمدی ساخته شده بود پخش شد و سپس رضا طاهری شوشی، عباس کرم الهی، حسین یلالی، ناجی عباسی نیا، حیدر آقاخانی، مهدی اهوازی از هنرمندانی بودند که هر کدام به خصوصیات اخلاقی و رفتاری زنده یاد سیدجلال حسینی و علی نیسی پرداختند.

در پایان این مراسم نکوداشت تندیس و لوح یادبود و هدایایی به خانواده های داغدار این دو عزیز اهداء شد و سیدسینا حسینی فرزند ارشد مرحوم سیدجلال حسینی از برگزار کنندگان این برنامه تشکر و قدردانی کرد.