در حال بارگذاری ...
...

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی:

تئاتر محور محرک توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور است

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: در مسیر رشد و رونق کشور تئاتر محور محرک توسعه فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از سیستان و بلوچستان، فداحسین مالکی عصر جمعه در دیدار صمیمی با علی اصغر انصافجو هنرمند پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما استان به جایگاه والا این هنر اشاره کرد و افزود: رونق یک کشور به دو عامل اساسی بستگی دارد که یکی از آنان توسعه صنعتی و اقتصادی و دیگری توسعه فرهنگی و اجتماعی است و در شرایط کنونی که گرایش آحاد مردم جامعه به هنر بیش از پیش شده نقش اهالی هنر در این زمینه نیز پر رنگ تر شده است.

وی بیان کرد: اگر تهاجم فرهنگی یک جنگ نرم برانداز شود، بدون شک باید از اهالی هنر نمایش که از طرفی وظیفه خطیری در به تصویر کشاندن ارزشهای والای ملی و مذهبی این سرزمین کهن دارند و از سوی دیگر انتقال و آموزش راه و روش زندگی موفق پیشینیان به آیندگان را به دوش می کشند، را باید مبارزان این جنگ نام برد و از حضور آنان در این نبرد نا برابر قدردانی کرد.

مالکی در پایان از سالها حضور علی اصغر انصافجو در عرصه هنر قدردانی کرد و افزود: استاد انصافجو با عشق و تعهد خود، گامهای بلندی در اعتلای فرهنگ و هنر این خطه برداشته اند و الگویی شایسته برای هنرمندان جوان هستند و در این مسیر پر فراز و نشیب به تجربیات ارزشمندی نیز دست یافته است که با هیچ تراز مالی قابل ارزیابی نیست لذا باید پیشکسوتانی چون او را تکریم کرد و از حضورشان بیشتر بهره برد.
 

انعکاس مسائل اجتماعی با زبان تئاتر

علی اصغر انصافجو پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینمای استان نیز در این دیدار گفت: هفت هنر هدیه خداوند به بشریت است و در میان آنان تئاتر از ارج و قرب بالاتری برخوردار است چراکه برای به صحنه رسیدن یک نمایش از شش هنر دیگر بهره گرفته می شود و به این دلیل باید نمایش را کامل ترین هنرها نام برد اما متاسفانه با این وجود در استان مودر بی مهری قرار می گیرد.

وی بیان کرد: نباید غافل شد که در انعکاس مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه و حتی آگاهی بخشی به خانواده ها در خصوص معضلات موجود تئاتر می تواند نقش مهم و اساسی ایفا کند اما تحقق این نقش آفرینی نیازمند حمایت بیشتر از اهالی نمایش است و امید می رود با حمایت مسئولان، شاهد رشد روزافزون آن در سیستان و بلوچستان باشیم.

گفتنی است در پایان این مراسم که با حضور جمعی از پیشکسوتان عرصه هنر نمایش همراه بود، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سالها حضور این پیشکسوت در عرصه هنر نمایش تجلیل شد.