در حال بارگذاری ...
...

«بچه نهنگ» با تخفیف ویژه برای همدردی با مردم ایران روی صحنه می‌رود

«بچه نهنگ» با تخفیف ویژه برای همدردی با مردم ایران روی صحنه می‌رود

نمایش «بچه نهنگ» به کارگردانی احسان مجیدی، از ۱۸ تیرماه به منظور همدردی با مردم ایران در پی وقوع جنگ ۱۲ روزه، در سه روز اول اجرا با ۵۰ درصد تخفیف روی صحنه خواهد رفت..

به گزارش ایران تئاتر به نقل از حوزه هنری کودک و نوجوان، «بچه نهنگ» به تهیه‌کنندگی متین محجوب، نویسندگی زیبا برجی‌فلاح و کارگردانی احسان مجیدی، از ۱۸ تیرماه تا ۳ مردادماه در تالار هنر روی صحنه خواهد بود.

به منظور همدردی با مردم ایران در پی وقوع جنگ ۱۲ روزه، این نمایش در سه روز اول اجرا با ۵۰ درصد تخفیف ارائه می‌شود.

داستان این نمایش درباره صیادان و تلاش بچه‌ها برای نجات یک بچه نهنگ است که توسط عبد، پسر بزرگ‌تر خانواده، صید شده است. ساعت اجرای نمایش هر شب ساعت ۱۹:۳۰ خواهد بود.

بازیگرانی چون نرگس صفامنش، افشین زعیم، هلیا نصرالهی و پاشا کشاورز در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.

گفتنی است نمایش «بچه نهنگ» از تولیدات خانواده فرهنگ و هنر امید حوزه هنری کودک و نوجوان است.

علاقه‌مندان می‌توانند بلیت را از سایت تیوال یا گیشه تئاتر تهیه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر به شماره  09917868037 تماس بگیرند.