کارگردان نمایش «در آغوشم آب ،آتش ،خون»:
جنگ موضوعی جهانشمول است

همه ما می توانیم با کارکتر همذاتپنداری کنیم،بااو بخندیم،گریه کنیم،به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که برایش اتفاق افتاده آه بکشیم 2

همه ما می توانیم با کارکتر همذاتپنداری کنیم،بااو بخندیم،گریه کنیم،به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که برایش اتفاق افتاده آه بکشیم 3

همه ما می توانیم با کارکتر همذاتپنداری کنیم،بااو بخندیم،گریه کنیم،به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که برایش اتفاق افتاده آه بکشیم 4

همه ما می توانیم با کارکتر همذاتپنداری کنیم،بااو بخندیم،گریه کنیم،به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که برایش اتفاق افتاده آه بکشیم 5

همه ما می توانیم با کارکتر همذاتپنداری کنیم،بااو بخندیم،گریه کنیم،به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که برایش اتفاق افتاده آه بکشیم 6
امیر حامد بر این باور است که نمایش «در آغوشم آب ،آتش ،خون» یک نمایش ضد جنگ است و جنگ هم موضوعی جهان شمول است که همه ما می توانیم با کاراکتر همذاتپنداری کنیم.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در گیلان؛ نمایش «در آغوشم آب،آتش،خون» به کارگردانی امیر حامد چندین دور در گیلان اجرا و با استقبال مخاطب روبهرو شده است، به همین بهانه با او گفتوگو کردیم.
امیر حامد متولد تیر ماه ۵۸ در رشت، از دهه هفتاد وارد کلاسهای بازیگری شد و اوایل دهه هشتاد دانشگاه اراک را در رشته بازیگری تجربه کرد. از آن زمان تاکنون به زعم خود مشغول یادگیری و یاد دادن هنر بازیگری تئاتر است.
امیر حامد درباره ایده اولیه این نمایشنامه گفت: برای نوشتن نمایش «در آغوشم آب خاک خون»، من در ابتدا فقط یک شخصیت در ذهنم داشتم. به مرور این شخصیت گسترش پیدا کرد و کمکم وارد جریان زندگی شد. سعی کردم با این شخصیت رفیق باشم و صحبت کنم. در نهایت وقتی قصه تکمیل شد شروع به نوشتن کردم از شروع تا پایان نوشتن این نمایشنامه حدود یکسال طول کشید.
این هنرمند با اشاره به تک پرسوناژ بودن نمایش بیان کرد: از آنجایی که کار ،مونولوگ بود، بیشتر در منزل و کافه دوستان تمرین میکردم، اما به مرور که چندتا بازیساز به کار اضافه کردم، مجبور شدیم به پلاتو برویم و بزرگترین مشکل هم نبود پلاتو استاندارد به تعداد کافی در رشت بود. چون مجبور شدیم اجرای خودمان را محدود کنیم.
حامد این اثر را بسیار موفق در ارتباط با تماشاگر دانست و افزود: نمایش «در آغوشم آب ،آتش ،خون» یک نمایش ضد جنگ است و جنگ هم موضوعی جهان شمول است که همه ما می توانیم با کاراکتر همذاتپنداری کنیم، بااو بخندیم، گریه کنیم، به حرفهایش گوش کنیم و برای مصیبتی که اتفاق افتاده آه بکشیم اما متاسفانه تعداد اجراهایمان بسیار محدود بود اما بازخورد بسیار فوق العادهای از تماشاگران داشتیم.
او امیدوار است شرایطی پیش بیاید تا به صورت گستردهتر این نمایش اجرا شود و مخاطبین بیشتری به تماشای آن بنشینند.
امیر حامد گروه پشتیبانی و حرفه ای تئاتر را در تولید و اجرا بسیار موثر دانست و گفت: در مسیر آماده سازی این کار اگر گروهم نبود مطمئنأ این نمایش به اجرا نمیرسید. از تمام افرادی که کنارم بودند، بینهایت ممنونم و امیدوارم روزی به جایی برسیم که شرایط بهتر از الان باشد تا بتوان با دغدغه کمتری تئاتر تولید کرد.
این هنرمند در پایان از مسئولان تئاتر استان درخواست کرد کنار فعالان تئاتر باشند و افزود: تئاتر شهرستان با سیلی صورتش را سرخ نگه میدارد در این شرایط نباید هزینه اضافهای روی دوش گروههای نمایشی گذاشته شود چراکه با ادامه این روند ممکن است در آن زمان دیگر کسی به سمت تئاتر جدی و دغدغهمند نرود و همه برای درآمدزایی به سمت هجو خواهند رفت.
گفتگو :محمد رضا جعفری لفوت