توسط گروه تئاتر «نگاه نو»؛
«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد

«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد 2

«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد 3

«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد 4

«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد 5

«اسپایدرمن» در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان اجرا شد 6
در ادامه برنامههای فرهنگی و هنری ستاد برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان، طبق برنامهریزیهای انجام شده همه روزه میزبان اجرای نمایشهای خیابانی توسط هنرمندان خوزستانی بود.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، نمایش خیابانی «اسپایدرمن» به نویسندگی مصطفی بوعذار و کارگردانی داود علیدادی از 3 تا 7 شهریورماه 1404 در نمایشگاه دستاوردهای دولت در خوزستان در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اهواز اجرا شد.
در این نمایش احمد خدری، زهرا طهماسبی، مهین گلگیری، فاطمه شریفی و حسام شریعتمداری به عنوان بازیگر ایفای نقش کردند.
نمایش خیابانی«اسپایدرمن» روایتی جذاب و تراژیک از معیشت هنرمندان و در عین حال لحظاتی سرشار از شادی و نشاط آور در میان کودکان و نوجوانان بود که با استقبال کم نظیر بازدیدکنندگان و شهروندان اهوازی مواجه شد.