شش حس از کارگردانی ولز ـ انگلستان
انیمیشن، فن بیان و روشنسازی مهارت کارگردانی برنامهای که برای گسترش، تغییر و آموزش برای کارگردانان در نظر گرفته شده است و در واقع مقدمهای است برای نیاز ضروری کارگردانان تازه کار برای ارتقاء دانستنیها و تجربیات خود.
در طول این 6 روز لابراتور تحقیق عملی و ارتباط با کارگردانان و به مدت دو روز و نیم نیز به نشان دادن عناصر بحث و کنکاش و تحقیق عملی به طور همگانی و پرسوجو، برانگیختگی و تحقیق و تشویق به آن و سخنرانیهای مداوم میهمانان بینالمللی کسانی که به خلق تصویرسازی معاصر و قدیم و نقش کارگردانان از دیگر ملیتها که پژواکی از جغرافیا، آمار و دو زبان مختلط از ولز است، میپردازد.
این برنامه شامل چندین لابراتور است. همچنین با مراجعه به سایت مربوط انگیزه حضور خود را در این برنامه برای ما از طریق ایمیل ارسال کنید.
www.thecpr.org.uk
cprwww@aber.ac.uk
004401970622133