در حال بارگذاری ...
...

ارزش‌ های برآمده از سیره انبیا(س) باید معاصرسازی شود

نویسنده و کارگردان نمایش "خورشید جاودان" گفت: «هنرمندان در عرصه‌های مختلف بویژه تئاتر باید ارزش‌های بر آمده از سیره انبیا(س) و اهل بیت(ع) را روز آمد و معاصر سازی کنند.»

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "علیرضا غنچی" گفت:«با عنوان "تئاتر مذهبی" زیاد موافق نیستم زیرا هنر تئاتر اساسا مبتنی بر ارزش های والایی است که مذهب بر آنها نیز تاکید دارد.»
وی افزود: «هنرمندان امروزی و آفرینشگران عرصه‌های مختلف بویژه تئاتر باید ارزش‌هایی که بر آمده از سیره انبیا(س) و اهل بیت(ع) است را روزآمد و معاصرسازی کنند زیرا بر این باورم که چنین انسان‌هایی با توجه به آنچه که از خود باقی گذاشته‌اند، در تمامی اعصار جاودان و جاری خواهند بود.»
وی با تاکید بر توجه ویژه به ارزش‌های ویژه مورد توجه اهل بیت(ع) و شناساندن آنها به مخاطب امروزی، تصریح کرد: «هنرمندان با تکیه بر این اهتمام، زندگی خود و مخاطبان را به سمت زیبایی که از ابعاد مهم فطرت الهی انسان است، سوق خواهند داد.»
غنچی درباره نمایش "خورشید جاودان" که قرار است از امروز چهارشنبه(22 اردیبهشت ماه) در تماشاخانه ماه حوزه هنری روی صحنه می‌رود نیز گفت: «در این نمایش سعی کرده‌ام با طرح زندگی معاصر پدری که با توسل به حضرت زهرا(س) دختر بیمار خود را از بیماری نجات داده و نیز بهره گیری از ارزش‌های ویژه زمان زندگی ایشان به مخاطب امروزی یادآوری کنم که این بانوی بزرگوار همواره در تاریخ جاری و ساری است و هر زمان که دل متوجه ایشان شود به یاری می‌آید.»
وی مدت زمان نمایش "خورشید جاودان" را 45 دقیقه اعلام کرد و درباره ویژگی‌های این اثر گفت: «در این نمایش از سه عنصر "معاصر سازی"، "توجه به فرازهای مهم زندگی حضرت زهرا(س)" و "شیوه‌های اصیل نمایش ایرانی" استفاده کرده‌ام.»
این نمایش با حمایت مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تا پایان دهه دوم فاطمیه 27 اردیبهشت‌ماه همه روزه در دو نوبت 18 و 19 در تماشاخانه ماه حوزه هنری میزبان عزاداران فاطمی است.
در این نمایش امیر آتشانی و مهسا هراتی ایفای نقش می‌کنند و بهناز امینی و وحید لک نیز به ترتیب به عنوان مشاور کارگردان و مدیر تولید حضور دارند.