در حال بارگذاری ...
...

نقد چهار اپرای عروسکی ”رستم و سهراب، مکبث، عاشورا و مولوی” در فرهنگسرای انقلاب

نقد چهار اپرای عروسکی ”رستم و سهراب، مکبث، عاشورا و مولوی” در فرهنگسرای انقلاب

نشست تخصصی و کارگاه نقد و بررسی چهار اپرای عروسکی "رستم و سهراب، مکبث، عاشورا و مولوی" به نویسندگی، کارگردانی و طراحی بهروز غریب پور با حضور شماری از هنرمندان و کارشناسان هنری نمایش در فرهنگسرای انقلاب برگزار می‌شود.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب، این نشست کارگاهی بیست وسومین گردهمایی اعضای کانون نمایش رنگین‌کمان فرهنگسرا و علاقه‌مندان هنر نمایش است که با موضوع نقد و بررسی چهار اپرای عروسکی "رستم و سهراب، مکبث، عاشورا و مولوی" 29 خرداد ماه جاری برگزار می‌شود و با طرح موضوعات تخصصی در حوزه نمایش و تئاتر ادامه می‌یابد.
علاوه بر نویسنده، کارگردان و طراح این 4 اپرای عروسکی،علی پاکدست ( طراح عروسک)، بهزاد عبدی (آهنگساز)، محمد معتمدی (خواننده)، میهن بهرامی (نویسنده، مترجم، منتقد و پژوهشگر تئاتر) و بهزاد صدیقی (نمایشنامه نویس و منتقد) در این نشست حضور می‌یابند.
علاقه‌مندان به عضویت در کانون نمایش رنگین کمان می‌توانند هر روز از ساعت 16تا 8 و برای حضور در نشست تخصصی نقد و بررسی نمایش شنبه 29 خرداد ساعت 18 به نشانی بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع خیابان کمیل شرقی، فرهنگسرای انقلاب، تالار سپیده مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 9-55419057 تماس بگیرند.