در حال بارگذاری ...
...

آغاز دوباره اپرای عروسکی مولوی همزمان با سیزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی

آغاز دوباره اپرای عروسکی مولوی همزمان با سیزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی

با پایان یافتن اپرای عروسکی "مکبث" به کارگردانی "بهروز غریب‌پور" از ۳۱ تیر اپرای عروسکی مولوی بار دیگر در تالار فردوسی به نمایش در می‌آید.

به گزارش سایت ایران تئاتر، اجرای اپرای عروسکی مولوی همزمان با سیزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی و در قالب این جشنواره آغاز شده و تا 22 مرداد ادامه خواهد یافت.
این نمایش که چهارمین اپرای عروسکی غریب‌پور در قالب برنامه رپرتوار عروسکی گروه تئاتر آران است، به عنوان سومین نمایش این رپرتوار پس از "رستم و سهراب" و "مکبث" به صحنه می‌رود.
چهارمین اپرای این رپرتوار اپرای عاشورا است که به مناسبت ماه محرم از 16 آذر تا 8 دی‌ماه اجرا خواهد شد.
در اپرای مولوی که نگاهی به زندگی و آثار مولانا جلال‌الدین بلخی دارد، خوانندگانی چون همایون شجریان و احمدرضا معتمدی حضور دارند.