در حال بارگذاری ...
...

نمایش”کوهستان جادو” امروز – 22 تیرماه – اجرا می‌شود

نمایش”کوهستان جادو” امروز – 22 تیرماه – اجرا می‌شود

نمایش "کوهستان جادو" به کارگردانی "علی‌اکبر علیزاد" که قرار بود یکشنبه ۲۰ تیرماه به صحنه برود، به دلیل تعطیلات دو روزه، امروز سه‌شنبه ۲۲ تیرماه اجرا می‌شود.

به گزارش سایت ایران‌تئاتر، این نمایش که ساعت 20 در دانشکده سینماتئاتر به صحنه می‌رود، تنها اجرای نمایش قبل از حضور در جشنواره "برخورد دنیاها" در انگلستان است.
گروه تئاتر 84 پس از اجرای این نمایش در دانشکده سینماتئاتر، جمعه ‌شب 25 تیرماه عازم منچستر انگلستان برای اجرای دو نمایش در جشنواره برخورد دنیاها خواهد شد.
در این جشنواره علیزاد 29 تیرماه دو قطعه از بکت با عناوین "آمد و رفت" و "فاجعه" را که دو سال قبل در تالار مولوی اجرا کرده بود به صحنه خواهد آورد و 31 تیرماه نیز نمایش "کوهستان جادو" اجرا خواهد شد.
در "کوهستان جادو" که حاصل همکاری با یک گروه از لیورپول انگلیس و ایده‌های بداهه در تمرینات است، بازیگرانی چون علیرضا کی‌منش، میترا گرجی، مرتضی حسین‌زاده و زهرا رضایی به ایفای نقش می‌پردازند.
علیزاد درباره مشکل صدور روادید و سفر به انگلستان گفت: «خوشبختانه روادید صادر شده و هیچ مشکلی برای حضور در جشنواره نداریم.»