مجسمه هنرمندان تئاتر در ورودی متروی چهارراه ولیعصر نصب میشود

"محسن هاشمی رفسنجانی"در بازدیدی که با حضور ایرج‌راد و احمد مسجدجامعی از متروی چهارراه ولیعصر ایستگاه تئاترشهر انجام داد، چیدمان مجسه‌های هنرمندان در سالن ورودی این ایستگاه خبر داد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، قرار است این ایستگاه با 4 ورودی در چهار ضلع چهارراه ولیعصر تهران وظیفه حمل و نقل شهری را انجام دهد که از 8 آبان از طریق یک ورودی آماده بهرهبرداری است.
در این بازدید محسن هاشمی گفت: «با توجه به سنخیت این ایستگاه با هنر و هنرمندان و احترام به هنرمندان کشورمان، در دیوارهای ایستگاه متروی تئاترشهر، از عکسهای هنرمندان استفاده شده است.»
ایرجراد در ادامه این سخن افزود: «قرار بود از عکسهای هنرمندان تئاتر که در حال حاضر در جمع ما نیستند و در این عرصه تلاش زیادی کردند، استفاده شود.»
در ادامه راد خطاب به محسن هاشمی گفت: «طبق تفاهمنامهای که امضا شد قرار بود متروی چهارراه ولیعصر طوری ساخته شود که با نمای تئاترشهر هماهنگی داشته باشد و ایستگاه چهارراه ولیعصر به ایستگاه تئاترشهر نیز تغییر نام دهد که من در اینجا میخواهم در پایین نام متروی چهارراه ولیعصر ایستگاه تئاترشهر نیز افزوده شود.»
محسن هاشمی نیز در پاسخ به گفت: «به شرط تصویب این مورد در شورای شهر تهران با این درخواست موافقت میشود ضمن این که هر عاملی که نمای ساختمان تئاترشهر را خراب کند با ارائه طرح پیشنهادی تصحیح خواهد شد.»