”قاتل بیرحم هسه کارلسون” از 13 آبان روی صحنه تماشاخانه ایرانشهر

نمایش "قاتل بی‌رحم هسه کارلسون" با ترجمه و کارگردانی "مسعودرایگان"از ۱۳ آبان‌ماه ساعت ۲۰ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، روز گذشته -9 آبان- عوامل و گروه نمایش، به منظور طراحی دکور و ادامه تمرینات در تماشاخانه ایرانشهر مستقر شدند.
"قاتل بیرحم هسه کارلسون" از جمله آثار هنینگ مانکل یکی از بزرگترین و برجستهترین نمایشنامهنویسان و رماننویسان اروپاست که به خاطر رمانها و نمایشنامههای جنایی که از این نویسنده منتشر شده به وی لقب مرد جنایی و مرد تئاتر دادهاند. آثار مانکل به 40 زبان دنیا ترجمه شده که 30 میلیون نسخه از آثار این نویسنده در دنیا توزیع و منتشر شده است.
رویا تیموریان، هومن سیدی، محمد سلوکی، شبنم مقدمی و جواد عزتی در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
همچنین احمد کچهچیان طراح صحنه، رویا تیموریان مشاور کارگردان، فرشاد فزونی آهنگساز و سعید ملکان طراح چهرهپردازی، داریوش فائزی دستیار اول کارگردان و برنامهریز و علیرضا سعیدی به عنوان مشاور رسانهای دیگر عواملی هستند که در این اثر با رایگان همکاری دارند.