در حال بارگذاری ...
...

اعزام کارشناس تئاتر به استان‌ها کیفیت آثار را ارتقا می‌دهد

اعزام کارشناس تئاتر به استان‌ها کیفیت آثار را ارتقا می‌دهد

"مجید کاظم‌زاده مژدهی"گفت: «جشنواره تئاتر حقیقت باید الگویی برای سایر جشنواره‌ها باشد تا در جشنواره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شوند، مانند جشنواره تئاتر حقیقت کارشناسان تئاتری با نظارت بر سه مرحله پیش تولید، میانه کار و پایان ساخت یک نمایش، بر کیفیت آثار توجه ویژه‌ای داشته باشند.»

این نویسنده وکارگردان تئاتر که با نمایش "قصه بی‌پایان مادر خانه و آل" از شهر رشت در بخش صحنه‌ای نخستین جشنواره تئاتر حقیقت شرکت کرده است، درباره تأثیر حضور کارشناسان اعزامی مرکز هنرهای نمایشی به استان‌ها گفت: «"رضا حامدی‌خواه" که به عنوان کارشناس به شهر رشت اعزام شده بود، توانست ارتباط مناسبی با گروه برقرار کند و در کل اتفاق بسیار خوبی افتاد و دریچه‌های تازه‌ای به روی نمایش باز شد.»
وی ادامه داد: «در نمایش"قصه بی‌پایان مادر خانه و آل"  علاوه بر اینکه کارگردانی نمایش را بر عهده دارم، بازیگر نمایش نیز هستم و همین باعث شده بود برخی مسائل تکنیکی را نادیده بگیرم که با اعزام این کارشناسان، به نکات تازه‌ای دست پیدا کردم و حاصل این اتفاق، بسیار مثبت بود.»
این کارگردان با تاکید بر اجرای عمومی آثار در قالب جشنواره تئاتر حقیقت، تصریح کرد: «با حضور کارشناسان تئاتر و اجرای عمومی، مسلما کیفیت آثار شرکت‌کننده بالاتر می‌رود و کارها به پختگی لازم می‌رسند. امیدوارم سایر جشنواره نیز این روال را دنبال کنند.»
گفتنی است 16 نمایش‌ شهرستانی که از سوی ستاد برگزاری نخستین جشنواره تئاتر حقیقت تولید شده‌اند با مشارکت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها به مدت 15 شب در 12 استان‌ اجرای عمومی خواهند داشت.
نخستین جشنواره تئاتر حقیقت از 28 آبان تا 4 آذر (مقارن با اعیاد قربان و غدیر) در تهران و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.