در حال بارگذاری ...
...

اجرای یک نمایش در دانشگاه علامه طباطبایی

اجرای یک نمایش در دانشگاه علامه طباطبایی

نمایش "فرهیختگانی از جنس افلاک"۱۰ آذرماه در دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی روی صحنه می‌رود.

"پژمان انسان" نویسنده و کارگردان تئاتر که نویسندگی و کارگردانی این نمایش را برعهده دارد، در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت: «به مناسبت همایش یادواره شهدای دانشجو این نمایش 10 آذرماه به مدت 5 شب ساعت 20 در دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی اجرا می‌شود.»
وی با بیان اینکه نمایش در دانشگاه کرج و بهزیستی تهران نیز اجرا می‌شود، درباره داستان آن گفت: «در نمایش به جدال خیر و شر اشاره دارد این که اگر جنگی دربگیرد آیا همه اقشار جامعه باید در میدان حاضر شوند و یا اینکه بهتر است افراد فرهیخته و نخبه کشور در پشت صحنه فعالیت داشته باشند؟»
وی گفت: «در این نمایش در نقش راوی و یکی از شهداء دانشگاه در کنار عرفان نوری، دانیال رابعی‌نیا و سعید محمدی بازی خواهم کرد.»
انسان در معرفی سایر عوامل این گروه نمایشی گفت: «مهدی حسن‌زاده مسئول موسیقی و داود خواص دستیار کارگردان این نمایش هستند.»