”کامران تفتی”: تئاتر همیشه برای من حرف اول را میزند

"کامران تفتی"گفت: «با اینکه در کارهای تصویری و در عرصه سینما و تلویزیون نیز حضور دارم ولی همچنان تئاتر برایم حرف اول را می‌زند.»
"کامران تفتی" که فعالیت حرفهای خود را در عرصه بازیگری، با نقشآفرینی در تئاتر آغاز کرده در گفتوگو با سایت ایران تئاتر درباره ادامه فعالیتش در تئاتر گفت: «به تئاتر بسیار علاقه دارم و همیشه سعی کردهام حداقل سالی یک بار در یک کار تئاتری حضور داشته باشم. امسال هم قرار بود در نمایش "ابرهای بیدهان" نوشته محمد چرمشیر و کار عباس غفاری که در بخش چشمانداز بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر پذیرفته شده بود، حضور پیدا کنم که به دلیل انصراف غفاری این امر محقق نشد.»
وی با بیان اینکه بازیگر باید در مدیومهای مختلف حضور داشته باشد، تصریح کرد:« مطمئنا اگر پیشنهاد خوبی در تئاتر داشته باشم، حتما امسال یک کار تئاتر انجام میدهم، ولی تاکنون آن کاری که دلم میخواسته، پیشنهاد نشده است.»
تفتی در پایان گفت:« بازیگر تئاتر همیشه عشقش تئاتر است وکسانی که تاکنون با آنها همکاری داشتهام، من را میشناسند و به این موضوع واقف هستند.»
تفتی هم اکنون مشغول بازی در دو مجموعه "دستان سبز" کاری از قدرت الله صلح میرزایی و "تبریز مهآلود" به کارگردانی محمدرضا ورزی است. او همچنین در فیلم "گلوگاه" کاری از محمدابراهیم معیری که برای حضور در جشنواره بینالمللی فیلم فجر آماده میشود، ایفای نقش میکند.