در حال بارگذاری ...
...

”خرگوش سفید با چشمان قرمز” از 17 آذر در حوزه هنری

”خرگوش سفید با چشمان قرمز” از 17 آذر در حوزه هنری

نمایش "خرگوش سفید با چشمان قرمز"نوشته "رضا گشتاسب"و کارگردانی "رحمان هوشیاری" از۱۷ آذرماه در سالن مهر حوزه هنری اجرا می‌شود.

"رحمان هوشیاری" در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، با بیان این‌که این اثر در هفتمین جشنواره تئاتر ماه برگزیده شده، درباره داستان نمایش گفت: « نمایش درباره شهیدی به نام حسین است که مادرش مرگ وی را نمی‌تواند باور کند بنابراین به دنبال فرزندش در مناطق جنگی می‌رود و بر اثر انفجار مین‌ها فوت می‌شود، انتقال ناباوری مادر شهید از مرگ فرزند در ادامه این داستان به پدر حسین می رسد و....»
محمدرضا زندی، محسن سالاری، نیره مردی، زهرا طیوری، فرهاد لاری، یوسف میرزایی، شیرین هدایت‌پور در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.
نمایش "خرگوش سفید با چشمان قرمز" از 17 آذر تا 5 دی‌ماه ساعت 19:30 در سالن مهر حوزه هنری به صحنه خواهد رفت.