پرویز پرستویی و عادل فردوسیپور با هم «فوتبال» گزارش می کنند
عادل فردوسیپور، کارشناس و گزارشگر فوتبال با گروه اجرایی نمایش «فنز» به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان همکاری کرد.
ایسنا: عادل فردوسیپور، کارشناس و گزارشگر فوتبال با گروه اجرایی نمایش «فنز» به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان همکاری کرد.
فردوسیپور عصر دیروز در مجموعهی تئاتر شهر حضور یافت و بخشهایی از نمایش که مربوط به گزارش فوتبال است با صدای او در اتاق صدای تئاتر شهر ضبط شد.
فردوسی پور با اظهار خرسندی از همکاری با این گروه نمایشی گفت: به هر حال همکاری با یک گروه تئاتر بسیار جالب است و نکته مثبت این تجربه این است که همهی اعضای این گروه فوتبالی هستند.
وی با اشاره به تفاوت این نوع گزارشگری به ایسنا گفت: به هر حال گزارشگری و فوتبال برای تئاتر بسیار متفاوت و سختتر است چون هنگام گزارشگری عادی،بازی را میبینیم و گزارش میکنیم اما در اینجا بازی را نمیدیدم و باید همه چیز را در ذهن خود تصور میکردم البته قبلا فیلم کار را دیده بودم و تا حدودی با فضا آشنا بودم.
وی در پایان گفت: امیدوارم کار این گروه را خراب نکرده باشم و از نتیجه کار راضی باشند.
لازم به ذکر است نمایش «فنز» دربارهی یک خانوادهی انگلیسی است که همگی از طرفداران متعصب تیم منچستر یونایتد هستند. پرویز پرستویی در این نمایش نقش برادر بزرگتر را ایفا میکند که گزارشگر رادیو است.به گزارش ایسنا، بعد از ضبط قطعات مربوط به گزارش فردوسیپور، قطعات مربوط به گزارش پرستویی هم در اتاق صدای تئاتر شهر ضبط شد.
نمایش «فنز» از نیمه تیر ماه در تالار چهارسو به روی صحنه میرود که در آن علاوه بر پرویز پرستویی،ترانه علیدوستی،حبیب رضایی، مهتاب نصیرپور و احمد مهرانفر به ایفای نقش میپردازند.