”پیام دهکردی”: کارگردانی برایم دغدغه نیست

"پیام دهکردی"که بیشتر به عنوان بازیگر در تئاتر و تلویزیون شناخته شده است، به زودی و از ۲۸ آذرماه نمایش "متولد ۱۳۶۱" را در تماشاخانه ایرانشهر کارگردانی می‌کند.
دهکردی در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «نمایش "متولد 1361" نوشته "نغمه ثمینی" است و ما حدود دو ماه است که تمرینات را آغاز کردهایم و قرار است 28 آذر در سالن استاد سمندریان اجرا داشته باشیم.»
دهکردی افزود: «اجرای این نمایش از 28 آذر آغاز میشود و تا پیش از شروع بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر همه روزه ساعت 18 به مدت 90 دقیقه روی صحنه خواهد بود.»
نمایش "متولد 1361" درباره دختری است که در سال 1361 به دنیا آمده است.
وی در ادامه به بازی ستاره پسیانی، خاطره حاتمی، آیه کیانپور، ضیا ساداتی، سارا بهرامی و نازگل نادریان و پگاه آهنگرانی در این نمایش اشاره کرد و در خصوص کار با این گروه جوان گفت:«این تجربه،تجربهای ارزشمند و نفیس بود که روزهای پرتلاش یک گروه جوان پرخلاقیت را به من نشان داد.»
وی افزود:« باید پذیرفت که کار کردن در عرصه تئاتر، بسیار مشکل است؛ ولی تمام این سختیها دال بر تلخی کار نیست، بلکه کاری پر زایش و دوست داشتنی را برایم ترسیم کرد.»
دهکردی در ادامه به دومین تجربه کارگردانیاش اشاره کرد و گفت:«کارگردانی، شعر و عکاسی ناشی از عشق درونی من است که هر وقت نیاز به انجام آن را ببینم بدان می پردازم. دنیای کارگردانی با بازیگری متفاوت است و کارگردانی برایم یک دغدغه نیست.»
وی در پایان از نشست خبری این نمایش خبر داد و خاطرنشان کرد:« یکشنبه -21 آذرماه-ساعت 9 صبح نشست خبری نمایش" متولد "1361 در سالن کنفرانس خانه هنرمندان برگزار خواهد شد.»