در حال بارگذاری ...
...

اگر پیشنهاد خوبی داشته باشم فعالیتم را در تئاتر ادامه می‌دهم

اگر پیشنهاد خوبی داشته باشم فعالیتم را در تئاتر ادامه می‌دهم

"نگین صدق‌گویا" گفت: «از نزدیک با تئاتر آشنا هستم و کار در این حوزه را دوست دارم و اگر کار خوب و ارزشمندی در تئاتر پیشنهاد شود، فعالیتم را در این عرصه ادامه خواهم داد.»

"نگین صدق گویا" بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر با اشاره به اینکه نمایش "مقتل" اولین تجربه او در حوزه تئاتر است، گفت: «در تئاتر پیشنهاد کار داشته‌ام، ولی به دلیل همزمانی با کارهای تصویری نتوانسته‌ام تاکنون در نمایشی حضور پیدا کنم و فرصت بازی در تئاتر برایم فراهم نشده بود.»
وی با اشاره به این که خود یکی از تماشاگران همیشگی تئاتر است، اضافه کرد: «خوشبختانه زمانی که بازی در نمایش "مقتل" به من پیشنهاد شد، در پروژه تصویری درگیر نبودم و توانستم برای اولین بار در یک کار تئاتر به ایفای نقش بپردازم.»
صدق گویا عنوان کرد: «اولین مساله‌ای که در پذیرش نقش برایم بسیار مهم بود، همکاری با یک کارگردان خوب بود و زمانی که محمودرضا رحیمی پیشنهاد بازی در نمایش "مقتل" را داد، از آنجایی که ایشان کارگردان خوبی هستند، استقبال کردم و با خواندن متن بیشتر مشتاق شدم.»
وی ادامه داد: «تاکنون همکاری با کارگردان و گروه، بسیار خوب بوده و من در گروه به عنوان شخصی که اولین تجربه خود را در تئاتر پیش رو دارد، مشغول کار هستم.»
این بازیگر که معتقد است یکی از سختی‌های کار تئاتر، تمرینات طولانی آن است، درباره نقش خود در نمایش "مقتل" گفت: «این نمایش سه قصه جدا دارد که توسط یک زن و شوهر اجرا می‌‌شود و لابه‌لای داستان‌ها، تعزیه‌خوانی هم وجود دارد. داستان در زمان حال است که قصه آن‌ها به صورت المان‌هایی از جنگ و عاشورا روایت می‌شود و ما به صورت غیرمستقیم وارد داستان‌های عاشورا می‌شویم.»
نمایش "مقتل" حاوی 10 فراز از واقعه عاشوراست که از ابتدای حرکت امام حسین (ع) از مکه مکرمه تا واقعه کربلا و شهادت ایشان را به نمایش می‌گذارد.
مجید جعفری، میرطاهر مظلومی، نگین صدق‌گویا، آرزو افشار از جمله بازیگران این اثر نمایشی هستند.
این نمایش با 10 اجرا تا 30 آذرماه ساعت 18 و به مدت 75 دقیقه در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر روی صحنه خواهد بود.