در حال بارگذاری ...
...

”کوروش سلیمانی” تمرینات نمایش ”پرواز بر فراز ابرهای تاریک” را آغاز می‌کند

”کوروش سلیمانی” تمرینات نمایش ”پرواز بر فراز ابرهای تاریک” را آغاز می‌کند

تمرینات نمایش"پرواز بر فراز ابرهای تاریک" نوشته "علیرضا کلاهچیان"و کارگردانی "کوروش سلیمانی"به زودی آغاز می‌شود.»

"کوروش سلیمانی" کارگردان این نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر با اشاره به همکاری مجددش با هنرجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در تولید این اثر گفت: «نمایش"پرواز بر فراز ابرهای تاریک" به همت کانون تئاتر و همکاری هنرجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در جشنواره دانشگاهی اجرا خواهد شد.»
وی ادامه داد: «این متن در بخش اساتید جشنواره دانشگاهی که اوایل سال آینده برگزار می‌شود، پذیرفته شده است.»
سلیمانی با اشاره به تصمیمش برای اجرای عمومی این نمایش تصریح کرد: «تصمیم دارم نمایش "پرواز بر فراز ابرهای تاریک" را پس از اجرا در جشنواره دانشگاهی، به اجرای عمومی بگذارم اما در حال حاضر در خصوص زمان و مکان اجرا چیزی نمی‌توانم بگویم.»
وی با اشاره به مضمون نمایش گفت: «این نمایش درباره خلبانان دو هواپیمای جنگی و پستی است که با سقوط هواپیماهایشان، شرایط و موقعیتی برایشان پیش می‌آید، که اتفاقات خاصی را برای آنان رقم می‌زند.»
گفتنی است کوروش سلیمانی اوایل پاییز امسال نمایش "مسافران" نوشته "محمد رحمانیان" را در فرهنگسرای ارسباران به صحنه برده بود.