هنرمندان در جمع تماشاگران ”قصههای من و تو و رستم و شاهنامه”

علیرضا خمسه، مریم سعادت، امیرجعفری، مرجانه گلچین، عطا الله کوپال، یوسف صدیق، کاظم هژیر آزاد، داود فتحعلی بیگی، محمد ساربان و جمع دیگری از هنرمندان تئاتر، تلویزیون و سینما از نمایش "قصه‌های من و تو و رستم و شاهنامه"به کارگردانی "مریم معترف" دیدن کردند.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، اعضای شورای مرکزی بنیاد فردوسی نیز به همراه برخی از اساتید هنر و ادبیات، مدیران و مسوولان سازمانها و نهادهای فرهنگی کشور از دیگر تماشاگرانی بودهاند که در هفتههای اخیر به تماشای این نمایش نشستهاند.
"قصههای من و تو و رستم و شاهنامه" به نویسندگی "حسن باستانی" برداشتی از داستانهای شاهنامه به زبان ساده، با نگرشی به شخصیت رستم برای کودکان و نوجوان است که با عروسکهایی ساخته شده از مواد بازیافتی به صحنه میرود.
در این نمایش که تا پایان دیماه هر روز به جز شنبهها ساعت 19 در تالار هنر اجرا میشود، ناصر آویژه، محسن علی محمدی و میترا شجاعی بازی میکنند.