در حال بارگذاری ...
...

استقبال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برگزاری همزمان جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در استان‌ها

استقبال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برگزاری همزمان جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در استان‌ها

بیست و نهمین جشنواره بین المللی  تئاتر فجر در استان های خراسان شمالی، گلستان، گیلان و البرز همزمان با تهران این استان فردا آغاز می شود.

رییس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی :
برگزاری جشنواره گامی درجهت شکوفایی استعدادهای هنرمندان استان‌ها

 رییس مجمع نمایندگان خراسان شمالی برگزاری بخش استانی جشنواره بین المللی تئاتر فجر در این استان را زمینه شناسایی استعدادهای هنرمندان این استان دانست و بر بهره مندی از این بستر تأکید کرد.
محمدرضا حسین نژاد، رییس مجمع نمایندگان خراسان شمالی و نماینده مردم  شیروان در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار ما تئاتر را زبان گویا و نافذ  در جهت فرهنگسازی ارزش های دینی و عمومیت بخشیدن در جامعه دانست.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره در استان  این مهم را گامی درجهت شکوفایی استعدادهای هنرمندان این استان عنوان کرد. و ادامه گفت: زبان تئاتر شنیداری و دیداری است و این مهم  شرایطی را به وجود آورده که با استفاده از آن می توان موضوعات مهم انقلاب  مانند فرهنگ فجر پیروزی را بیان کرد و اثر بخشی آن را بالا برد.
به گفته وی تئاتر به ویژه در شهرستان ها به توجه جدی تری نیاز دارد اما اهمیت موضوع تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است که البته با برگزاری و استمرار حرکت های اینچنین می تواند  بروز و ظهور قابلیت ها در نقاط مختلف کشور را رقم بزند.
وی با تأکید بر این مطلب که  استعدادهای تئاتر استان باید با استفاده از جشنواره ها شناسایی شود، خواستار بهره مندی از فضای این برنامه بزرگ هنری  برای  ایجاد شرایطی در  معرفی و تشویق هرچه بیشتر هنرمندان  شد.
موسی الرضا ثروتی، نماینده مجلس شورای اسلامی:
جشنواره تئاترفجر، بهترین انتقال دهنده پیام انقلاب است

 نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی، هنر تئاتر و برگزاری جشنواره تئاتر را بهترین انتقال دهنده پیام انقلاب به نسل های آتی و جهانیان بیان کرد.
موسی الرضا ثروتی، نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان،گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی به خبر نگار ما گفت: در انتقال فرهنگ باید از روش هایی استفاده کرد که بهترین و بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشد.
وی افزود: اگر قرار باشد فرهنگ انقلاب را تعمیق و گسترش دهیم و بخواهیم در این رابطه به موفقیت های چشمگیر برسیم باید از همه بخش های زیرمجموعه حوزه فرهنگ همچون تئاتر، نمایش، هنر تجسمی و موسیقی بهره ببریم.
موسی الرضا ثروتی،  بیان کرد: بخش عمده مخاطبان تئاتر را جوانان تشکیل می دهند و برگزاری جشنواره هایی با این عناوین می تواند نسل جوان را بیشتر به آرمان های انقلاب و دفاع مقدس نزدیک و نزدیک تر کند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره ها در استان ها می تواند به توسعه فرهنگ استان کمک شایانی کند، بیان کرد: از این طریق می توان فرهنگ استان را به دیگر مناطق کشور معرفی و از سویی استعدادهای جوان این خطه را نیز شناسایی و به دیگر استان ها معرفی کرد.
وی با تاکید بر اینکه با برگزاری اینگونه برنامه های وسیع و گسترده، کمبودها و مشکلات استان در  این بخش مشخص خواهد شد، گفت: با مشخص شدن کاستی ها، مسولان نیز برای حل این مشکلات با تلاش بیشتری وارد صحنه می شوند.
وی با بیان اینکه یک هزار و 500 میلیارد تومان برای فعالیت های فرهنگی اختصاص یافته که 60 درصد آن نرم افزاری و 30 درصد به شکل سخت افزاری هزینه می شود، اظهار داشت: در قانون، بودجه سهم استان خراسان شمالی   20 میلیارد تومان بود که این میزان  به 30 میلیارد تومان افزایش یافته و برای هزینه کرد درست این مبلغ باید مسولان فرهنگی استان برنامه ارایه کنند.
ثروتی، امکانات فرهنگی استان را اندک ارزیابی کرد و این موضوع  را نیاز به توجه بیشتر  عنوان کرد.
نماینده مردم شهرستان‌های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی :
خاطرات انقلاب اسلامی با هنر تئاتر، ماندگارتر می شود

 نماینده مردم شهرستان های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی گفت: خاطرات و تحولات عمیق انقلاب اسلامی با هنر تئاتر ماندگارتر  می شود.
نصرالله کمالیان، نماینده مردم شهرستان های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: همه شهرستان ها و استان ها خاطراتی دارند که باید به آنها بها داده و به شیوه های مختلف به نسل های آینده منتقل شود.
وی با بیان اینکه بعضی از  ایام، یوم الله است و حتی در قرآن نیز بر اهمیت آن روز تاکید شده، افزود: یوم الله را باید گرامی بداریم و با انتقال ارزش های  انقلاب از طرق مختلف مانند برگزاری جشنواره ها و استفاده از هنرهای تجسمی و نمایشی، نتایج  قیام انقلاب را در معرض دید عموم قرار داد.
وی با عنوان اینکه دشمنی اسلام ستیزان با انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: برای حفظ این انقلاب باید از حوزه فرهنگ که تئاتر نیز بخشی از آن است، بهترین بهره را برد.
عضو مجلس خبرگان رهبری:
برگزاری برنامه های فرهنگی و جشنواره‌ها  کاری پسندیده و ارشمند است

آیت الله مهمان نواز، امام جمعه بجنورد و نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری در گفتگویی با بیان اینکه با عنوان اینکه هنرمندان در بیان واقعیت ها نقش بزرگی ایفا می کنند، از برگزاری این جشنواره هنری در استان خراسان شمالی ابراز خرسندی کرد.
نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری در ادامه بیان هنرمندانه را بسیار اثر گذار  و نافذ بر شمرد و گفت: طرح ریزی چنین برنامه هایی که اصل و ارزش های نظام و جلوه های حکومت الهی را تجلی می بخشد، بسیار پسندیده و ارزشمند است.
آیت الله مهمان نواز باردیگیر با تأکید بر ارزش فراوان تولیدات هنری و تلاش هنرمندان، خواست تلاشگران این عرصه بیش از گذشته ارزش های انقلاب اسلامی را برای مردم بیان کنند.
وی به آثار و نتایج نهضت عظیم  انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و با عنوان  اینکه امروز شاهد نفوذ انقلاب در عرصه بین المللی و گوشه گوشه ی جهان هستیم، رخدادها و تحولات اخیر در تونس و کشورهای مصر در این راستا نام برد و بر این اثرگذاری  تأکید کرد.
آیت الله مهمان نواز اضافه کرد: به برکت نظام اسلامی، امروز حکام خائن و اسلام ستیزان پذیرفته اند که سیطره آنها بر جهان رو به زوال می رود  و باید به شکست خود اعتراف کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی در بخشی دیگر خطاب به مسولان و متولیان عرصه فرهنگ بهره مند ی از فرصت ها را خواستار شد و گفت:  بی توجه از کنار جشنواره های اینچنینی  نگذرید.
آیت الله مهمان نواز  مسولان را موظف به بسترسازی برای توجه و حضور بیشتر مردم در این فعالیت ها و ایجاد زمینه برای افزایش مخاطبان برنامه های انقلابی و ارزشمند دانست و برنامه ریزی درست در این رابطه را ضروری برشمرد.
وی با موثر خواندن برگزاری چنین برنامه هایی در شهرستان ها،  خاطر نشان کرد: حضور بیشتر مردم به طور قطع نتایج بیشتری خواهد داشت و مفاهیم انقلاب اسلامی و ارزش های آن با مظاهر هنرمندانه در قالب این جشنواره ها و همایش ها نشر خواهد یافت.
استاندار خراسان شمالی :
برگزاری جشنواره تئاتر فجر اتفاق بزرگ فرهنگی برای هدایت عمومی است

مهندس ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجردر استان خراسان شمالی از آن به عنوان اتفاق فرهنگی بزرگ برای هدایت عمومی نام برد.
وی با تاکید بر اهمیت بهره برداری از این فرصت  پیش رو برای رشد و توسعه هنر و هنرمندان استان و نیز نشر ارزش های انقلابی و اسلامی، برنامه ریزی صحیح و تعیین شاخص های درست در اثر گذاری این مهم را ضروری دانست.
شفقت، در ادامه با اعلام حمایت از فعالیت های فرهنگی و هنری استان و نیز هنرمندان و فعالان این عرصه، تصریح کرد: از تمام حوزه های فرهنگی هنری استان حمایت می کنیم و در این راستا  9 محور و شاخصه در راستای ترویج هرچه بیشتر مبانی دینی و اخلاقی را اولویت قرار می دهیم.
وی همچنین  از فعالان عرصه فرهنگ و هنر استان خواست برنامه و طرح  فرهنگی ارائه دهند تا عرصه حمایت ها در این عرصه وسیع تر شود.
استاندار خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که پیش از این از سوی استانداری وعده دادید که تلاش می کنید تا در هر شهرستان حداقل یک سالن اجرای تئاتر ساخته شود، گفت: ساخت مجتمع های فرهنگی و هنری در استان اولویت برنامه های این استان در توسعه زیرساخت های این حوزه است.
شفقت با عنوان اینکه در طول برنامه توسعه پنجم امیدواریم با برنامه ریزی منسجم زیر ساخت ها و مجتمع های فرهنگی و هنری استان را توسعه دهیم، گفت: تلاش می کنیم در این مدت برای شهر بجنورد حداقل دو مجتمع فرهنگی و هنری داشته باشیم.
نماینده مردم اسفراین در خانه ملت:
تئاتر استان‌ها از تجارب و نوآوری‌های جشنواره فجراستفاده کند

 نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی برگزاری جشنواره تئاتر فجر را زمینه برای بهره مند از نوآوری ها و تجارب نو عنوان کرد و بر بهره مندی از این موضوع تأکید کرد.
 هادی قوامی، نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار ما با تاکید بر نقش هنر در انتقال میراث انقلاب و حفظ آن گفت: از زبان هنر برای بیان ریشه ای انقلاب و انتقال آن به نسل های بعد می توان استفاده برد و در این میان تئاتر می تواند نقش موثری ایفا کند.
وی افزود:  برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان سطح دانش استان را در رشته تئاتر ارتقاء می دهد و می تواند مسائل جدید تری را مطرح و به تئاتر استان رونق ببخشد.
نماینده مردم اسفراین با عنوان اینکه استعدادهای خوبی در استان داریم و استان نیز از نظر هنری دارای سابقه خوبی است، اضافه کرد: جوانان و هنرمندان حرف هایی برای گفتن دارند که با زبان تئاتر می تواند به بهترین شکل بیان شود.
 نماینده مردم اسفراین در خانه ملت  افزود: تئاتر استان می تواند از تجارب و نو آوری های که جشنواره های فرهنگی دارد، استفاده کند.
قوامی، در مورد بستر های فرهنگی استان گفت: بخشی از زیر ساخت هایی که قبلا نبود اکنون فراهم شده است و مشکلاتی که اکنون در بخش فرهنگ وجود ارد متفاوت با گذشته است.
وی با بر شمردن مشکلات هنرمندان استان گفت: یکی از دغدغه های هنرمندان که باید دغدغه مسولان نیز باشد، بیمه هنرمندان است که باید بیشتر به آن پرداخته شود.
وی یادآور شد: با وجود این که امکانات و بسترهای فرهنگی کنونی ما بیشتر از گذشته است اما تا رسیدن به مطلوب هنوز فاصله داریم.
پیام امام جمعه بجنورد به بخش استانی جشنواره بین المللی تئاتر فجر
  آیت الله مهمان نواز، امام جمعه بجنورد در پیام خود به بخش استانی بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر آورده است: "خدا را شاکر و سپاسگزاریم که امروز در این جهان پر مسئله، شاهد فروغ های انقلاب شکوهمند اسلامی هستیم و شاهد موفقیت های خدادادی هستیم و صدور انقلاب اسلامی ایران به گوشه گوشه جهان و در کشورهای مختلف و در بین مسلمانان جهان و حتی غیر مسلمانان را مشاهده می کنیم. مردم در جای جای عرصه بین المللی به شکوهمندی و عظمت حکومت اسلامی و این انقلاب مقدس پی بردند و جنایت ها و خیانت های حکام خائن جهان و ظلم ها و ستم های آنها به ملت ها افشا شده و روحیه انقلابی علیه استکبار در بیشتر نقاط دنیا بیدار شده است. ملت تونس با تمام توان در مقابل حاکم جابر آنجا "بن علی " قیام می کنند و آن ظالم را فراری می دهند و مردم همچنان راهپیمایی و حر کت ها و تجمعاتشان تا مضمحل شدن ریشه های این خائن ادامه می دهند. همین حرکت های ظلم ستیزانه را در کشور مصر نیز شاهدیم که مردم آن در مقابل "حسنی مبارک" ایستاده اند و اداره کشور را بعد از این بدون او می خواهند و  مطالبه  این کشور در این جریان گسترده شده است و اینها همه الگو گرفته از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است  که ما اکنون آثار آن را در اقصی نقاط جهان نظاره می کنیم . این تحول ها پس از سالیان متمادی آیا نباید حکام جهان و حاکمان  ظالم را به این فکر که این مهم ریشه در کجا دارد؛ فرو ببرد؟! امروز قدرت بی منتهای الهی، قدرت های فرعونیان را از بین برد و حامیان فرعون را غرق کرد حال زمان آن فرا رسیده است که حکام ظالم و خائن جهان از خواب غفلت بیدار شوند و این تحول با نور اسلام و قرآن مجید درخشان تر است. اکنون به مجریان جشنواره های پر افتخار اسلامی ایرانی که با توانایی ابزار هنر به میدان آمده اند، از جمله جشنواره بین المللی تئاتر فجر که قسمتی از آن در این استان پر محتوا و جدید التاسیس برگزار می شود  این موفقیت را به مجریان آن صمیمانه تبریک عرض کرده و خاطرنشان می کنم که مردم این استان در راه مبارزه با نظام ننگین و طاغوتی پهلوی و آریا مهری مبارزات پیگیری داشتند و شهدای گرانقدری را فدای دین، اسلام و فدای نظام مقدس اسلامی کردند. در پایان توفیق همه حامیان این نظام  را از خداوند متعال خواستارم و الو درجات برای امام راحل و طول عمر پربرکت مقام معظم رهبری را از ذات مقدس خداوند منان خواستارم.
 جشنواره تئاتر فجر، بازخوانی ارزش های انقلاب برای قشرهای مختلف  است
 فرماندار شیروان  گفت: جشنواره تئاتر فجر، بازخوانی ارزش های انقلاب برای قشرهای مختلف  است
علی اصغر محمودزاده، فرماندار شیروان گفت: جشنواره تئاتر فجر باز خوانی ارزش های انقلاب نه تنها برای نسل جوان بلکه برای همه اقشار است.
وی افزود: هر روز دهه فجر، یوم الله است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست و برای انتقال ارزش های انقلاب اسلامی، تئاتر به جهت جلب مخاطب و جذابیتی که دارد از ویژگی خاص برخوردار است.
فرماندارشیروان، با تأکید بر حفظ میراث انقلاب و انتقال اضافه کرد: بازخوانی این میراث برای نسل جوان ضروری و آسیب های آن رفع  و تبیین شود.
محمودزاده، با اشاره به این که برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان آثار مثبتی دارد، گفت: استان ما از غنای فرهنگی برخوردار است و به ویژه شهرستان های ما حرف هایی برای گفتن دارند که در قالب تئاتر بیان می شود.
وی در ادامه تصریح کرد:  برگزاری این جشنواره ها اگر بتواند به معرفی استعدادهای استان و شناسایی آن  بیانجامد،  می توان گفت،  حرکتی فرهنگی انجام شده است.
وی تاکید کرد: میراث بزرگ فرهنگی در بطن استان نهفته است و باید بتوانیم به طور کامل از آن بهره برداری و در قالب کار هنری مثل تئاتر به مردم ارایه کنیم.
محمودزاده افزود: استکبار جهانی در تهاجمی تمام عیار و به وسیله جنگ نرم سعی می کند فرهنگ و غنای فرهنگی ما را خدشه دار کند اما همیشه و در طول تاریخ این میراث جاودان فرهنگ ها بوده که بر دشمنان غلبه و حتی استیلا پیدا کرده است.
تئاتر فجر فرصتی برای بیان توان مندی های هنر مندان استان است
مرتضی احتشام، سرپرست حوزه هنری خراسان شمالی، گفت: تئاتر فجر فرصتی برای بیان توانمندی های هنر و هنر مندان استان است که باید به شکل مطلوب از آن استفاده کرد.وی در ادامه افزود: هر اقدامی که به ارائه توان هنرمندان و مدیران دستگاههای فرهنگی استان منجر شود، مطلوب و ارزنده است.
 احتشام، با اشاره به اینکه باید یک واقعیت را پذیرفت که ما در معقوله تئاتر انقلاب و انقلاب در تئاتر کار کمی انجام داده ایم، افزود: حوزه هنری بر این است تا از طریق هنرمندان متعهد در قالب پرده خوانی گوشه ای از انقلاب و وحدت عمومی در انقلاب را در معرض دید عموم قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد : این اداره به دلیل نوپا بودن نتوانست در سال جاری آنگونه که باید به این معقوله ورود پیدا کند اما در سال آینده برنامه های متعددی به این عرصه اختصاص خواهد داد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:
برگزاری جشنواره تئاتر فجر توسعه و تعمیق ارزش های انقلاب را موجب می شود

حسین ثابت  قدم، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی به خبرنگار ما گفت: برگزاری تئاتر فجر در خراسان شمالی توسعه و تعمیق ارزش های انقلاب را با زبان هنر به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: اجرای برنامه های هنری صرفنظر از مناسبت های موجود در توسعه ارزش های فرهنگی و هنری استان و افزایش کارکرد، مهارت و دانش علمی هنرمندان تاثیر گذار خواهد بود.
ثابت قدم، برگزاری بخشی از بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر را رویداد مهم و تاثیر گذار خواند و افزود: باید از تمامی ظرفیت های موجود  در  استان برای برگزاری هرچه با شکوهتر این جشنواره بهره برد.
وی اطلاع رسانی مناسب در رابطه با برگزاری چنین جشنواره ای را در شناسایی و معرفی هر چه بهتر و بیشتر استان ضروری دانست و تصریح کرد: در پرتو جشنواره ها می توان توانمندی های استان را معرفی کرد.اجرای برنامه های مختلف در قالب برگزاری نمایشگاه نیز می تواند به برگزاری بهتر و با شکوهتر جشنواره کمک شایانی کند.
فرماندار فاروج:
جشنواره تئاتر فجر در خراسان شمالی  بستر انتقال  تجربه‌ها است

 فرماندارفاروج گفت: مردم استان در مدت برگزاری  جشنواره های گذشته و به ویژه در جشنواره تئاتر رضوی نشان دادند که به این هنر علاقمند هستند.
عبدالله رجایی با بیان این مطلب افزود:  برگزاری جشنواره تئاتر فجر و حضور صاحبنظران تئاتر در این استان می تواند در انتقال تجربیات به هنرمندان استان مفید باشد.
وی عنوان کرد: علاقمندان به این هنر می توانند با مشاهده آثار بیشتر و آشنایی با شیوه های مختلف تئاتر سوژه های جدید تری نیز در بعدی آثار پیدا کنند. آنچه در این میان  مهم است که در تمام  مجموعه های فرهنگی و هنری  استان، آموزش های کارگاهی در این حیطه را مهم بشمارد.در بخش های جنبی جشنواره برنامه هایی اجرا می شود که اگر به کارگاه های آموزشی و استفاده از استاید این حیطه اختصاص پیدا کند بسیار بهتر است .
ارجائی خاطر نشان کرد: برگزاری این برنامه هنری بزرگ در خراسان شمالی فرصت خوبی است که هنرمندان دیگر استان ها نیز با فرهنگ و قومیت های این استان آشنا شوند و مردم نیز می توانند در این فرصت مغتنم از فضای هنری و آثار به نمایش در آمده لذت ببرند.