بوی بهار/ با خاطرات پیشکسوتان تئاتر در سالی که گذشت

روزهای پایان سال همیشه بهانه‌ای است برای یادآوری خاطرات. پای حرف‌ها و خاطرات پیش‌کسوتان تئاتر نشستیم که با سایت ایران تئاتر در میان گذاشتند.
***
بهزاد فراهانی: دیدن قالی طرح قشقایی شگفتزدهام کرد
بهزاد فراهانی بهترین خاطرهاش از سال 89 را دیدن قالی طرح قشقایی میداند که در یکی از روستاهای نائین دیده است.
فراهانی میگوید:«این قالی 3 در 4 متری از 170 یا 180 مستطیل تشکیل شده بود که در هر مستطیل زمینه و نقش متفاوتی کار شده بود، با این حال وقتی قیمت قالیچه را از فروشنده پرسیدم کمی غصهدار شدم؛ چرا که قیمت آن به نسبت نقش و جایگاه قالی بسیار پایین بود.»
این هنرمند پیشکسوت متن نمایشنامه "میهمانی از کارایب" را که خود نوشته به مرکز هنرهای نمایشی پیشنهاد داده که در صورت تایید و تصویب قصد دارد آن را سال آینده روی صحنه ببرد.
جهانگیر الماسی : موفقیت دانشجویانم در تبریز بهترین اتفاق امسال بود
جهانگیر الماسی در خصوص بهترین خاطره امسال خود گفت:«گرفتن نمره الف و ب توسط 40 تا 45 دانشجوی تبریزی با وجود تمام سختگیریهایی که در دادن نمره و امتیاز به خرج میدهم بهترین خاطره امسالم بود.»
وی افزود:«این دانشجویان در رشته تئاتر، زیباییشناسی و بازیگری تحصیل میکنند و نماینده شایستهای از جوانان کشورمان محسوب می شوند.»
الماسی با اشاره به آثاری که برای سال آینده آماده کرده است،گفت:« فیلم "مادر لر" را آماده کردهام که با موضوع اجتماعی، هویت بومی مردم ایران را به تصویر کشیده و قرار است از شبکه اول سیما پخش شود. احتمالا این امر در ایام عید حادث خواهد شد.»
داریوش مودبیان: تمام کارهای زندگی آدمی خاطرهساز است
داریوش مودبیان چهرهای که بیشتر در عرصه پژوهش و ترجمه آثار تئاتری شناخته شده معتقد است:« با توجه به اینکه تمامی کارهای زندگی آدمی خاطرهساز است، بنابراین من سعی میکنم کارهایم خاطرات خوب و دلنشینی بسازند و برای همیشه در روح و جانم ماندگار باشند.»
وی در ادمه از اجرای نمایش "قرار داد" که متن آن را امسال ترجمه کرده است،خبر داد و گفت: در سال آینده شماره 11 و 12 کتاب طنزآوران هم از طریق انتشارات قاب به چاپ خواهد رسید.»
محمود عزیزی : دیدن چند تئاتر خوب و بینظیر، خاطره شیرین امسال بود
دکتر محمود عزیزی که علاوه بر نویسندگی، کارگردانی و بازیگری در تئاتر و تلویزیون، مدرس تئاتر هم هست، میگوید:«دیدن چند تئاتر بینظیر و اینکه هنرمندان این عرصه با چه ذوقی تئاتر کار میکنند و این اثر در چه جایگاه کیفی قرار دارد، شیرینترین خاطره امسال بود.»
وی که متنی را هم برای اجرا در سال آینده پیشنهاد داده در پایان با آرزوی بهروزی برای اهالی تئاتر ابراز امیدواری میکند که هنرمندان تئاتر در سال جدید بتوانند ارتباط تنگاتنگی با مخاطبان خود برقرار کنند.»