در حال بارگذاری ...
...

نمایش کمدی ”خواستگاری پر درد سر” در نیشابور روی صحنه رفت

نمایش سیاه بازی "خواستگاری پر درد سر"نوشته "داوود فتحعلی بیگی"و کارگردانی "محمد رضایی"در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور روی صحنه رفت.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، "حمید کریمی" مسوول انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور با اعلام مطلب فوق افزود: «هنرمندان خوش ذوق و با قریحه تأتر نیشابور همه ساله با اجرای نمایش‌های مختلف با موضوعات متنوع باعث آشتی مردم با تئاتر شده‌اند و یکی از نمایش‌هایی که مورد اقبال عمومی است، نمایش سیاه بازی است که باعث شادی و نشاط در قالب طنز می‌شود و نمایش کمدی "خواستگاری پر درد سر" از این جمله نمایش‌هاست.»
در این اثر علیرضا فرشیدفر، ماشا اله دشتیانی، سعید لطف‌آبادی، بیتا فخروی، فائزه حدیدی، امید انتظاریان، جواد نادری، ریحانه صادقی، محمدرضا آسیایی و مصطفی هراتی به ایفای نقش پرداخته‌اند و منوچهر اشرف‌زاده موسیقی این اثر را ساخته است.»
کریمی اظهار داشت: «این نمایش توسط گروه تئاتر سایه وابسته به انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور و با همکاری شهرداری نیشابور روی صحنه رفته است.»
وی عنوان کرد: «تاکنون نمایش‌های حسن کچل، ببعی و گرگ آشپز، حسنک کجایی،‌گل مراد و درخت جادو، یک دختر یک سرباز از این گروه در نیشابور روی صحنه رفته است.»
مسوول انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور به داستان این نمایش اشاره کرد و گفت: «این نمایش طنز داستان پدری است که برای ازدواج دختران خود مهریه‌ای سنگین مشخص کرده و باعث شده که هیچ خواستگاری حاضر به ازدواج با آنان نمی‌شود و ...»
کریمی تصریح کرد: «نمایش کمدی "خواستگاری پر دردسر" تا 10 اردیبهشت هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در محل فرهنگسرای سیمرغ نیشابور ویژه عموم روی صحنه می‌رود.