در حال بارگذاری ...
...

در حال تکمیل متن نمایشنامه”طاعون” هستم

در حال حاضر روی متن نمایشنامه”طاعون” که مدت‌ها پیش آن را نوشته‌ام، کار می‌کنم.اکبر زنجان‌پور کارگردان و بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:« متن نمایشنامه نوشته شده ولی باید روی دیالوگ‌ها کار کنم چرا که دیالوگ‌ها باید تا حدی فاخر و شاعرانه باشند. البته این هرگز به معنای پیچیده‌تر کردن زبان نمایش نیست بلکه منظور این است که دیالوگ‌ها دارای جنس بهتری باشند.»

در حال حاضر روی متن نمایشنامه”طاعون” که مدت‌ها پیش آن را نوشته‌ام، کار می‌کنم.
اکبر زنجان‌پور کارگردان و بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:« متن نمایشنامه نوشته شده ولی باید روی دیالوگ‌ها کار کنم چرا که دیالوگ‌ها باید تا حدی فاخر و شاعرانه باشند. البته این هرگز به معنای پیچیده‌تر کردن زبان نمایش نیست بلکه منظور این است که دیالوگ‌ها دارای جنس بهتری باشند.»
وی با اشاره به این که وقایع نمایش در حال و هوای صد سال پیش رخ می‌دهد تصریح کرد:«کار به هیچ وجه تاریخی نیست ولی در زمان مشروطیت می‌گذرد. ضمن این که به اضافه چند بازیگر اصلی روی صحنه، پرسوناژهای دیگری هم در نمایش حضور دارند و به همین دلیل نمایش دارای شخصیت‌های زیادی است.»
این کارگردان تئاتر خاطر نشان کرد:«نمایش، کار پرخرجی است چون لازم است تعدادی از عاشیق‌های آذری روی صحنه بنوازند. البته پیشنهاد شده که از دانشجویان رشته موسیقی استفاده کنم. دانشجویان گزینه‌های خوبی هستند ولی آنان فرم دانشگاهی را اجرا می‌کنند که زیاد مناسب نمایش من نیست. در ضمن به چند خواننده درجه اول هم در نمایش نیاز است.»
زنجان‌پور در پایان اشاره کرد:«تمام فکرم در حال حاضر روی این متن متمرکز شده که به محض تکمیل آن و فراهم شدن امکانات آن را برای اجرا آماده خواهم کرد.»
گفتنی است کارگردانی تله تئاتر”مرگ دستفروش” آخرین کار اکبر زنجان‌پور بود که فیلمبرداری آن به پایان رسیده و هنوز مونتاژ آن آغاز نشده است. کارگردانی نمایش”سه خواهر” اثر آنتوان چخوف نیز آخرین کار صحنه‌ای او است که سال گذشته در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر با استقبال زیاد مخاطبان مواجه شد.