در حال بارگذاری ...
...

روایتی نمایشی از داستان ”آرش کمانگیر” در فرهنگسرای انقلاب

روایتی نمایشی از داستان ”آرش کمانگیر” در فرهنگسرای انقلاب

نمایش کودک "آرش کمانگیر و پسرک چوپان"نوشته و کارگردانی "سیروس سپهری"در سالن فجر فرهنگسرای انقلاب اسلامی به صحنه می‌رود.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب اسلامی، این نمایش که از 17 اردیبهشت اجرا می‌شود، تلفیقی از حضور عروسک‌ها در کنار بازیگران است که در فضایی شاد و مفرح کودکان را با قهرمانان ایرانی آشنا می‌کند.
در این نمایش تورانیان پس از هفت ماه جنگ و محاصره ایرانیان، خود را در آستانه شکست می¬بینند، ناگزیر شرط پایان جنگ را پرتاب تیری از سوی سربازان ایرانی قرار می‌دهند، آرش انتخاب می‌شود و در این راه با کودکی آشنا می‌شود که پدرش اسیر تورانیان است و از آرش می‌خواهد تا او را همراهی کند، آرش ابتدا مخالفت می‌کند ولی اتفاقاتی پیش می‌آید که او را با خود همراه می‌کند.
 کارگردانی این نمایش را سیروس سپهری برعهده دارد و افسانه محمدپور، فاطمه نوروزی، رحمان اجاقلو، سپیده یساولی و علی جنابان در آن بازی می‌کنند. طراحی لباس توسط فرشته پرتوی صورت گرفته و  طراحی دکور و انتخاب موسیقی را محسن اسراریان و حسین ضروری انجام داده‌اند.
 این نمایش که از17 اردیبهشت هر روز در سه نوبت از ساعت 9 تا 12 اجرا می‌شود، تا پایان ماه به اجرای خود ادامه می‌دهد.  
مدارس می‌توانند برای رزرو و تماشای این نمایش با شماره 55410915 تماس بگیرند. فرهنگسرای انقلاب در بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع خیابان کمیل شرقی واقع شده است.