”یعقوب صدیق جمالی” مشغول آماده کردن ”آرشین مالالان” است

"یعقوب صدیق جمالی" گفت: «با توجه به اینکه خردادماه بازبینی نمایش‌های پانزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی آغاز می شود، یک ماه و نیم است که به طور مرتب مشغول تمرین نمایش "آرشین مالالان" هستیم.»
صدیق جمالی کارگردان نمایش "آرشین مالالان" که مشغول آماده کردن این اثر برای ارائه به پانزدهمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی است، در گفتوگو با سایت ایران تئاتر درباره این اثر گفت: "آرشین مالالان" را یکی از معروفترین نمایشنامهنویسان آذربایجان (شوروی) به نام اوزئیر حاجی بیگف نوشته، که در حوزه نمایشهای ترکی شناخته شده است.»
وی ادامه داد: «همچنین در سطح جهان و به خصوص آذربایجان(شوروی) و همچنین در آذربایجان خودمان این نمایش کاملاً شناخته شده و مورد اقبال عموم است.»
صدیق جمالی تصریح کرد: «ما با هدف اجرای عمومی و شرکت در پانزدهمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آئینی و سنتی اقدام به تولید این نمایش کرده و بحث اجرای عمومی این نمایش را نیز در تبریز برنامهریزی کردهایم.»
این کارگردان تئاتر با بیان اینکه گروهی از بهترین بازیگران تبریز در این نمایش در حال ایفای نقش هستند، عنوان کرد: «آهنگسازی توسط مراد کاشف در حال انجام است، طراحی صحنه توسط خودم انجام میشود، وحید بهبودی نیز به عنوان دستیار کارگردان با گروه همکاری میکند و سایر عوامل هنوز مشخص نشدهاند.»
بابک نهرین، علیرضا رنجیپور، جمال ساقینژاد، بهمن تقیپور، سعیده حامد، نسرین مرادی، فاطمه اسماعیلی و رقیه ولیپور بازیگران نمایش "آرشین مالالان" هستند.