”داود فتحعلی بیگی” ”امیر ارسلان نامدار” را به ”سعدی افشار” تقدیم میکند

"داود فتحعلی بیگی"گفت: «نمایش "امیر ارسلان نامدار"که در جشنواره تئاتر دانشگاهی پذیرفته شده طی دو روز ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت در تالار محراب به صحنه می‌رود و اجرای آن به "سعدی افشار"هنرمندی که این روزها در بیمارستان بستری است، تقدیم می‌شود.»
فتحعلی بیگی در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «نمایش "امیر ارسلان نامدار" براساس قصههای هزار و یک شب است که با همکاری عدهای از دانشجویان پر تلاش در جشنواره تئاتر دانشگاهی به صحنه میرود.»
وی در ادامه ضمن تشکر از تلاش و همکاری بیشائبه حسن نوروزنیا مدیر تالار محراب بیان کرد: «در حال حاضر این تالار شرایط لازم، برای اجرای گروههای نمایشی را ندارد.»
فتحعلی بیگی در بیان مشکلات این تالار گفت: «کمبود نیروی انسانی در حوزه خدمات، تأسیسات، برق، صدابرداری، نورپردازی و... در کنار عدم امکانات سالن از آن دسته مسائلی است که باعث نقص در اجرای مطلوب در این تالار نمایشی میشود.»
وی افزود: «در شرایطی که باندهای قاچاق، سعی در منحرف کردن جوانان ما دارند، تقویت، مجهز کردن و افزایش اماکن فرهنگی یکی از راههای مقابله با آنها است، بنابراین تالارها باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.»
این در حالی است که حسن نوروزنیا ـ مدیر تالار محراب ـ در پاسخ به انتقادهای برخی از هنرمندان و گروههای نمایشی از جمله داود فتحعلی بیگی گفت: «تالار محراب با حداقل امکانات، بیشترین بازدهی هنری و اجرایی را تا به امروز داشته و در این روزها میزبان جشنواره تئاتر دانشگاهی است.»
وی افزود: «بسته شدن جدول برنامههای 6 ماهه سال 90 با نمایشهای فاخر و حرفهای، نشان از پویایی و فعالیت این تالار دارد.»
وی گفت: «کمبود نیروی فنی و خدماتی از جمله مشکلاتی است که در هر محلی وجود دارد که از جمله این مکانها تالار محراب است.»
نوروزنیا بیان کرد: «ما نیز امیدواریم مشکلات این تالار با تدابیر مسوولان و عملی شدن تصمیمات اتخاذ شده به زودی رفع شود ولی باید در نظر داشت که با شرایط موجود این تالار به بهترین شکل ممکن در حال فعالیت است.»