در حال بارگذاری ...
...

هر هنرمند تئاتر به نسبت توان و جایگاه علمی، هنری خود باید از بودجه تئاتر استفاده کند

هر هنرمند تئاتر به نسبت توان و جایگاه علمی، هنری خود باید از بودجه تئاتر استفاده کند

مراسم معارفه "سید صادق موسوی"به عنوان رییس جدید تئاترشهر صبح امروز- یکشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ـ با حضور "حمید شاه‌آبادی"معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، "حسین مسافرآستانه"مدیر اداره کل هنرهای نمایشی و جمعی از مدیران عرصه تئاتر کشور و هنرمندان تئاتر برگزار شد.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  در این مراسم معاون امور هنری ضمن تشکر از خدمات 11 ماه معاون اجرایی مجموعه تئاتر شهر، تقویت واحدهای عامل، دادن اختیار بیشتر به این واحدها و مسئولیت خواستن از ایشان را سیاست جدید معاونت هنری دانست.
شاه‌آبادی تئاتر را بستری برای اندیشه‌ورزی و خردورزی دانست و افزود: «تئاتر امروز لازمه حیات بشری است و هرکس با هر سطحی از دانش به تئاتر نیاز دارد. ما این نیاز را در چنبره محدودی قرار دادیم. تئاتر باید نقش خود را بین مردم ایفا کند و این ساز و کار را که در گذشته کمتر بوده باید ایجاد کرد.»
وی ضمن اظهار امیدواری نسبت به پایگاه شدن تئاترشهر برای تئاتر حرفه‌ای ایران در عین حال تصریح کرد: «باید بدانیم که تئاتر ایران فقط تئاترشهر نیست. تئاتر ایران یعنی این که هر هنرمند تئاتر به نسبت توان و جایگاه علمی، هنری خود بتواند از بودجه تئاتر استفاده کند.»
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظارات از تئاترشهر را بیش از آن چیزی که تا به حال بوده دانست و افزود: «باید کاری کرد که هنرمند تئاتر به دنبال شغل دیگری در این مسیر نگردد و بسترهای این امر را فراهم کرد. نمی‌گویم پایان دولت دهم پایان مشکلات تئاتر کشور است ولی در پایان این دولت باید به نقطه‌ای برسیم که مشکلات اهالی تئاتر از جنس دیگر و کوچک‌تر و محدودتر شده باشد.»
در این مراسم حسین مسافرآستانه نیز در سخنانی ضمن تشکر از همکاران مجموعه تئاترشهر تاکید کرد: «در این مدت 11 ماه هیچ برنامه‌ای نبوده که با مشکل بزرگی برخورد کند و حتی بسیاری از برنامه‌های از پیش تعیین نشده با مدیریت خانم مقتدی و همکاران مجموعه تئاترشهر به مرحله اجرا رسیده است.»
مدیر اداره کل هنرهای نمایشی اضافه کرد: «معاونت هنری در مورد چگونگی اداره مجموعه تئاترشهر بسیار جدی هستند و جلسات زیادی دراین رابطه برگزار شده که این جدیت به معنای حمایت بیشتر و وسعت اختیارات رییس مجموعه تئاتر شهر خواهد بود.»
در این مراسم مدیر اجرایی مجموعه تئاترشهر ضمن خیرمقدم به صادق موسوی فعالیت همکاران خود در مجموعه تئاترشهر را غیورانه خواند و اظهار امیدواری کرد قشر هنرمند از این فعالیت‌ها راضی بوده باشند.
سید صادق موسوی رییس جدید تئاترشهر نیز در بخش پایانی مراسم با اظهار علاقه به مجموعه تئاترشهر حضور خود را در این مجموعه با انگیزه دانست و افزود: «در این 14 سال حضور من در اداره کل هنرهای نمایشی فکر می‌کنم هیچ ترکیبی هماهنگ‌تر از ترکیب مدیریت فعلی در این اداره کل نباشد که امیدوارم با نگاه بلند معاون امور هنری و خدمات مدیرکل هنرهای نمایشی روزی که از این مسولیت تودیع می‌شوم هنرمندان رضایت نسبی از این دوران داشته باشند.»
در پایان این مراسم معاون امور هنری به همراه مدیر اداره کل هنرهای نمایشی حکم مدیریت مجموعه تئاترشهر را به سید صادق موسوی توفیض کردند.