در حال بارگذاری ...
...

ضبط تئاتر تلویزیونی "روابط سود‌جویانه" به پایان رسید

ضبط تئاتر تلویزیونی &quotروابط سود‌جویانه&quot به پایان رسید

"سیامک صفری"خبر داد: «ضبط تئاتر تلویزیونی "روابط سود‌جویانه"نوشته و کارگردانی روزبه معصومی دوشنبه ۹ خردادماه به پایان رسید.»

این بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «این تئاتر تلویزیونی که از تولیدات شبکه 4 سیما است و اکنون به تهیه‌کنندگی نیما دهقان در حال آماده‌سازی است را روزبه معصومی به عنوان کارگردان به شکل غیر‌متداول یعنی با استفاده از دو دوربین تولید کرده است.»
صفری اضافه کرد: «به دلیل اینکه نمایشنامه، به قالب کمدی معروف دلارته نزدیک است، در تولید آن نیز از سبک و سیاق کمدی دلارته استفاده شده به طوری که شخصیت‌ها‌ی آن نیز مثل شخصیت‌های کمدی دلارته هستند. برای نمونه کاراکتر و نقش آرلوکین در این نمایش با همین اسم آمده است.»
وی تصریح کرد: «با وجود اینکه این متن در دوره معاصر نوشته شده اما کاملاً شبیه به کمدی دلارته است و نمایشنامه‌نویس با همان فرمول و قوانین خلق اثر، این نمایشنامه را با نگاه امروزی‌تری به روابط آدم‌ها نوشته است.»
وی درخصوص نقش خود در این اثر نیز توضیح داد: «در این تله تئاتر در نقش کریستین، شخصیت آگاهی که آدم‌ها را به خوبی می‌بیند، می‌شناسد و با بهره گرفتن از این شناخت به سودجویی‌هایی دست می‌زند، به ایفای نقش می‌پردازم.»
صفری سپس به نوع و شیوه طراحی صحنه و لباس این اثر، که بر عهده بهزاد آدینه بوده نیز اشاره‌ای کرد و بیان کرد: «در طراحی صحنه و لباس با استفاده از معماری که با فضای آدم‌های قصه هماهنگ بود به دوره‌های گذشته و یا در واقع به معماری و طراحی ساختمان‌های دوره‌ای از تاریخ اسپانیا اشاره می‌شود که به صورت المانی پیام‌هایی را به همراه دارد.»
وی افزود: «شخصیت‌ها و کاراکترهای این اثر، با پوشیدن لباس‌های مردم اروپای قرن 16 یا 17 در ترسیم داستان این نمایش در ذهن مخاطبان تأثیر زیادی دارند.»
صفری خاطرنشان کرد: «در این اثر در کنار جمعی از بازیگران از جمله فرزین صابونی، وحید نفر، فخرالدین صدیق شریف، خسرو شهراز و شبنم مقدمی به ایفای نقش پرداخته‌ام.»
وی در ادامه به بازی در نمایش "خاطرات و کابوس‌های یک جامه‌دار از زندگی و قتل میرزا تقی‌خان فراهانی" اشاره کرد و یادآور شد: «تمرینات این نمایش به کارگردانی علی رفیعی تیرماه آغاز می‌شود و قرار است پاییز سال جاری روی صحنه برود.»
صفری درخصوص نقش خود در این نمایش نیز گفت: «در حال حاضر نقش جامه‌دار به من محول شده ولی با توجه به اینکه این چندمین بار است که با علی رفیعی همکاری می‌کنم، ممکن است طی تمرینات نقش دیگری به من پیشنهاد شود که البته این موضوع با توجه به آمادگی‌ام برای نقش‌های دیگر خواهد بود.»
صفری در پایان اشاره کرد: «هنوز فهرست بازیگران به شکل قطعی مشخص نشده اما با پیش رفتن کار، گروه مشخص و معرفی می‌شوند.»