در حال بارگذاری ...
...

دعوت از ”عزت‌الله مهرآوران” برای حضور در جشنواره جهانی شکسپیر

دعوت از ”عزت‌الله مهرآوران” برای حضور در جشنواره  جهانی شکسپیر

"عزت‌الله مهرآوران"به عنوان نماینده ایران در نمایش "هملت" که در جشنواره  جهانی شکسپیر ارمنستان اجرا خواهد شد، به ایفای نقش می‌پردازد.

"عزت‌الله مهرآوران" در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «در جشنواره آرمونو (جشنواره جهانی شکسپیر) از 10 هنرپیشه از کشورهای مختلف دعوت شده تا در نمایش "هملت" نقش آفرینی کنند. از کشور ایران نیز از بنده دعوت به عمل شده تا ایفاگر نقش "کینگ" باشم.»
وی با بیان اینکه کارگردانی نمایش "هملت" به عهده هاکوپ قازان‌چیان است، عنوان کرد: «جشنواره جهانی شکسپیر 19 شهریورماه به مدت یک ماه در ارمنستان برگزار می‌شود.»
مهرآوران که برای چهارمین بار در جشنواره ارمنستان حضور می‌یابد، با اشاره به اینکه قرار است متنی از وی با عنوان "ژولیت و مجنون" در این جشنواره اجرا شود اظهار کرد: «قرار است آندرانیک خچومیان کارگردانی این اثر را انجام دهد. این نمایش دو بازیگر دارد که احتمالاً یکی از نقش‌ها را خودم ایفا خواهم کرد.»
وی درباره داستان نمایش گفت: «در این نمایش به جای گفت‌وگوی رومئو و ژولیت و مجنون و لیلی، آنچه ژولیت می‌گوید مجنون جواب می‌دهد و آنچه مجنون می‌گوید ژولیت پاسخ او را می‌دهد در واقع داستان نشان‌دهنده گفت‌وگوی فرهنگ‌ها است.»
نویسنده نمایش "خطر مجسمه عبیدی جدی است" در ادامه از نگارش متنی برای ارائه به جشنواره رضوی خبر داد و در این خصوص افزود: « قرار است کارگردانی نمایشنامه "دلی که هرگز نلرزید" را  خودم برای جشنواره رضوی انجام دهم. داستان مربوط به پیرمردی است که طوماری که تعزیه امام رضا (ع) و برادرش سلطان ابراهیم در آن است را در دست دارد و این دو تعزیه را سالیان سال است که اجرا می‌کند. پسر بزرگش بعد از اینکه ازدواج می‌کند، گم می‌شود و 22 سال است که ردی از او نیست. پدر شوهر نذر می‌کند که جلوی صحن آینه‌ این تعزیه را اجرا کنند بنابراین به همراه عروسش به صحن می‌روند و....
"پنجشنبه در گنبد صندلی‏‎"، "طومار حیرت به خط غبار"، "رکاب"، "دالو"، "مهری خانم"، "از سلطون ابراهیم تا از بر خودنی طومار حیرت" ،"تازیانه بهرام"، "‌حجله بید" و "هنرپیشه هملت" از جمله نمایش‌هایی هستند که مهرآوران تاکنون کارگردانی کرده است.