بازگشت ”شهره سلطانی” به تئاتر

"شهره سلطانی"بعد از چند سال دوری از کارگردانی تئاتر قصد دارد دو اثر نمایشی رابه سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر ارائه دهد.
"شهره سلطانی" بازیگر و کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت: «پیش از این قرار بود نمایشنامه "پابرهنه در پارک" نوشته "نیل سایمون" و نمایشنامه "سمفونی درون بطری" نوشته هوگو سالسدو را در جشنواره تئاتر تهران به صحنه ببرم اما از آنجایی که برگزاری این جشنواره به تعویق افتاد، قصد دارم این دو متن را به جشنواره تئاتر فجر ارائه دهم.»
سلطانی درباره مضمون نمایش "سمفونی درون بطری" با بیان اینکه این اثر یک کمدی موقعیت تلخ است، اظهار کرد: «این متن که ترجمه رامین ناصرنصیر است، قصه مهاجرت است. عدهای قصد مهاجرت دارند اما با اتفاقاتی مواجه میشوند که موفق به عبور از مرز نمیشوند.»
وی با اشاره به اینکه ترجمه نمایشنامه "پا برهنه در پارک" توسط رامین ناصرنصیر و شهرام زرگر انجام شده است به مضمون این متن اشاره کرد و افزود: «"پا برهنه در پارک" قصه زوج جوانی است که وارد خانه جدیدشان شده و در ادامه با ماجراها و مسائلی روبرو میشوند.»
وی که تاکنون چند اثر نمایشی را کارگردانی کرده است با اشاره به تجربه خود در زمینه کارگردانی تئاتر، تصریح کرد: «اولین کاری که کارگردانی کردم "شعبده و طلسم" نوشته "چیستا یثربی" در سال 75 بود. در این نمایش تنها بازیگر صحنه خودم بودم و از آنجایی که رشتهام موسیقی است، موسیقی را در بازیام به کار گرفته بودم و حس و حال صحنه همراه با موسیقی بود و تمام بار هم روی دوش خودم بود؛ ولی در نهایت بازتاب بسیار خوبی داشت و در کل تجربه لذت بخشی برایم بود.»
وی خاطرنشان کرد: «سال 82 نیز یک اثر نمایشی نوشته یثربی را با عنوان "پرنده باز باغ مادر"در جشنواره ماه به صحنه بردم که این نمایش فضایی سورئال داشت و این اثر هم تجربه بسیار خوبی برایم شد.»
گفتنی است، شهره سلطانی بازی در تئاتر را از سال 1366 با حضور در نمایش "گلدونه خانوم" آغاز کرد.