”کتایون فیضمرندی” و همکاریاش با ”نغمه ثمینی” در اجرای ”هیولاخوانی”

"کتایون فیض‌مرندی" گفت: «در تلاشم نمایشنامه "هیولاخوانی" نوشته "نغمه ثمینی"جزو کارهای تولیدی امسالم باشد.»
فیض مرندی نویسنده و کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، درباره نمایشنامه "هیولاخوانی" گفت: «نگارش این نمایشنامه توسط نغمه ثمینی به پایان رسیده و ایشان هماکنون در حال بازنویسی دوباره متن است.»
وی ادامه داد: «قرار نیست تغییری در روند داستان ایجاد شود و تنها در شخصیتها و جنسیت نقشها تغییراتی شکل خواهد گرفت که نسبت به نسخه اولیه متفاوت خواهد بود.»
"فیض مرندی" درخصوص اجرای این نمایش اظهار کرد: «اجرای این نمایش بستگی به این دارد که چه زمان نگارش آن به پایان برسد، ولی با دریافت مجوز جزو آثاری است که علاقهمندم امسال آن را به صحنه بیاورم.»
نمایشنامه هیولاخوانی درباره شخصی است که با ورود یک شی غریبه به خانهاش ثبات و آرامش خانهاش بر هم میریزد.
گفتنی است کتایون فیض مرندی سال گذشته نمایش "ورود آقایان ممنوع" را در بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به صحنه برد و امیدوار است امسال بتواند این نمایش را به اجرای عمومی برساند.