در حال بارگذاری ...
...

”مرگ و دوشیزه” به زودی در تالار نو

نمایش”مرگ و دوشیزه” نوشته آریل دورفمان و به کارگردانی محمد حیدری مرداد ماه در تالار نو روی صحنه می‌رود.به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایشنامه توسط حمیدرضا نعیمی دراماتورژی شده و گویا دچار تغییرات زیادی نیز شده است. محمد حیدری کارگردان نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، درباره نمایش گفت:« نمایش زیاده‌گویی زیاد دارد و ما در این اجرا به سراغ اصل مطلب رفته‌ایم. البته بهتر است تا زمانی که نمایش اجرا نشده چیزی در مورد تغییرات نمایشنامه نگوییم.»

نمایش”مرگ و دوشیزه” نوشته آریل دورفمان و به کارگردانی محمد حیدری مرداد ماه در تالار نو روی صحنه می‌رود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایشنامه توسط حمیدرضا نعیمی دراماتورژی شده و گویا دچار تغییرات زیادی نیز شده است.
محمد حیدری کارگردان نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، درباره نمایش گفت:« نمایش زیاده‌گویی زیاد دارد و ما در این اجرا به سراغ اصل مطلب رفته‌ایم. البته بهتر است تا زمانی که نمایش اجرا نشده چیزی در مورد تغییرات نمایشنامه نگوییم.»
وی در مورد دلایل انتخاب این متن گفت:«خیلی عوامل دست به دست هم می‌دهند تا به سراغ یک متن بروید. من به دنبال متنی بودم که با شرایط اجتماعی روز تئاتر ما در ارتباط باشد. در صحبت‌هایی که با آقای نعیمی داشتم، باعث شد روی این متن کار کنیم.»
وی افزود:«اجرا را براساس تالاری که برای ما در نظر گرفتند طراحی کردم و خود تالار هم در تغییرات متن تاثیرگذار بوده است. تالار نو جایی مناسب نیست که بتوان یک نمایش را با زمان دو ساعت یا یک ساعت و نیم اجرا کرد. به همین خاطر زمان اجرای ما 50 تا 55 دقیقه است.»
گفتنی است در این نمایش بهناز نازی، مهران امام‌بخش و سعید داخ به عنوان بازیگر حضور خواهند داشت. طراحی صحنه و لباس نمایش هم توسط محمد حیدری و حمیدرضا نعیمی انجام شده است. همچنین لیلا تجدد به عنوان دستیار کارگردان و آرش دادگر به عنوان مشاور، حیدری را در این کار همراهی خواهند کرد. اجرای این نمایش به احتمال زیاد از 10 مرداد ماه در تالار نو آغاز می‌شود.