اجرای یک نمایش خیابانی با موضوع ”مدیریت خشم” در 20 نقطه شهر اصفهان
تئاتر خیابانی "یک فیلم خشن"در ۲۰ نقطه از شهر اصفهان با موضوع مدیریت خشم اجرا می‌شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی تالار هنر وابسته به سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با همکاری گروه تئاتر میعاد جوان، تئاتر خیابانی "یک فیلم خشن" به مناسبت نیمه شعبان در 20 نقطه از بوستانها و اماکن عمومی سطح شهر اصفهان اجرا میشود.
این نمایش با کارگردانی پویان عطایی و بازی پویان عطایی، امین پناهی و بهزاد محسنی در مدت 8 روز از 23 تا 30 تیرماه در بوستانهای سطح شهر در ساعتهای 20 و 21 اجرا میشود.
تئاتر خیابانی "یک فیلم خشن" از سلسله نمایشهایی است که با موضوعات اخلاقی و شهروندی و با هدف ارتقاء فرهنگ شهروندی در بوستانهای سطح شهر و در میان مردم اجرا میشود.
علاقه مندان برای اطلاع از زمان و مکان دقیق این نمایش کمدی خیابانی میتوانند با شماره 5660881 تماس و یا به سایت www.Esfahanfarhang.ir مراجعه کنند.