در حال بارگذاری ...
...

قضاوت در موقعیت فعلی کار دشواری است

با توجه به این که نمایش”ملودی شهر بارانی” در حال تمرین و در مرحله روخوانی است نمی‌توان به طور قطعی و صد در صد در مورد آن اظهار نظر کرد.رادی تصریح کرد:«همواره در تئاتر نزدیکی نقش و بازیگر و انتخاب نقش امری مهم است، اما در برخی مواقع، به دلیل در دسترس نبودن بازیگر مورد نظر شرایط اجباری برای کارگردانان پیش می‌آید. به هر حال با توجه به این که از دور و نزدیک شاهد فعالیت هادی مرزبان در این نمایش هستم، می‌بینیم که او تمام سعی و تلاش خود را برای یافتن بازیگران مناسب به کار گرفته است.»

با توجه به این که نمایش”ملودی شهر بارانی” در حال تمرین و در مرحله روخوانی است نمی‌توان به طور قطعی و صد در صد در مورد آن اظهار نظر کرد.
اکبر رادی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:« طی بازدیدی که از تمرین این نمایش داشتم، به دلیل این که هیچ گونه میزانسن‌ و حرکت صحنه‌ای رخ نداده بود فقط به صورت محدود روی ایرادهایی که بر ادای صحیح کلمات و فاصله‌های کلامی و تاکید‌ها وجود داشت متمرکز شده و آن‌ها را برطرف کردیم.»
نویسنده نمایشنامه”ملودی شهر بارانی” در ادامه افزود:«این درست است که در حالت نشسته نیز از حالت گرفتن نقش توسط بازیگر می‌توان به میزان قدرت بازیگر و درصد نزدیک شدن او به نقش پی برد اما به طور کلی نمی‌توان روی آن حساب کرد چرا که بسیاری از موقیعت‌ها و در نقش فرو رفتن‌ها در مرحله میزانسن‌ برای بازیگر به وجود می‌آید. بنابراین در حال حاضر قضاوت و اظهار نظر کار دشواری است.»
رادی تصریح کرد:«همواره در تئاتر نزدیکی نقش و بازیگر و انتخاب نقش امری مهم است، اما در برخی مواقع، به دلیل در دسترس نبودن بازیگر مورد نظر شرایط اجباری برای کارگردانان پیش می‌آید. به هر حال با توجه به این که از دور و نزدیک شاهد فعالیت هادی مرزبان در این نمایش هستم، می‌بینیم که او تمام سعی و تلاش خود را برای یافتن بازیگران مناسب به کار گرفته است.»