در حال بارگذاری ...
...

اجرای تئاتر خیابانی در سطح منطقه 5

اجرای تئاتر خیابانی در سطح منطقه 5

فرهنگسرای فردوس همزمان با فصل تابستان اقدام به برگزاری اجراهای دوره‌ای تتاتر خیابانی در سطح منطقه ۵ کرده است.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی فرهنگی هنری منطقه 5، این تئاتر خیابانی با موضوع توجه به آیین همسایگی، فرهنگ آپارتمان‌نشینی، حقوق شهروندی که برگرفته از آمیزه‌های دینی و اصیل اسلامی است هر پنجشنبه در میادین میوه و تره‌بار، ایستگاه‌های مترو و پایانه غرب اجرا می‌شود.
این تئاتر خیابانی معظلات و آسیب‌های رفتاری افراد را در فضایی خلاقانه و شاد تصویر می‌کند.
پنجشنبه 30 تیرماه نیز تئاتر خیابانی "دو کلمه حرف حساب" ساعت 20 به ایستگاه‌های مترو صادقیه و آزادی می‌رود تا مخاطبان خود را در این ایستگاه‌ها به آموزه‌های رفتار اجتماعی راهنمایی کند.
 علاقه‌مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به میدان صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات فرهنگسرای فردوس مراجعه و یا با شماره تلفن 44058900 تماس بگیرند.