اجرای اثر ”شون اوکیسی” در ایرلند

تئاتر دورید ایرلند اثر نمایشنامه‌نویس ایرلندی را به صحنه می‌برد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، گروه نمایش دورید ایرلند، "تاسی نقرهای" را در مرکز لینکولن نیویورک به صحنه میبرد. این نمایش به کارگردانی چیر او دورسی، از امروز تا 9 مردادماه مهمان این مرکز است و موقعیتی را فراهم میآورد که تماشاگران نیویورک رقابتی بین دو نویسنده ایرلندی، یعنی "شون اوکیسی" و "ویلیام باتلر ییتس" را ببینند.
تاسی نقرهای، نمایشنامهای چهار پردهای و اکسپرسیونیستی درباره جنگ اول جهانی است که در سال 1999 موضوع اپرایی با همین نام واقع میشود. گفتنی است که رقابت بین اجرای آثار این دو مولف ایرلندی از آن روست که "ییتس" که یکی از بنیانگذاران تئاتر ملی ایرلند به شمار میرود، در سال 1928 با اجرای اثر اوکیسی در تئاتر ملی مخالفت میکند و امروز آثار این دو در نیویورک با یکدیگر رقابت میکنند.
گروه نمایش دورید، که اولین گروه حرفهای تئاتر ایرلند به شمار میرود خارج از دوبلین مستقر شده و از سال گذشته برای اجرای این اثر شون اوکیسی به بسیاری از شهرهای ایرلند، انگلیس و آمریکا سفر کرده است.